Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 25 Ocak 2024, Perşembe 09:04 tarihinde eklendi. 597 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ön seçimden sonra 2 istifa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığında geçtiğimiz Pazar günü yapılan İl Genel Meclisi Aday belirleme seçiminde asil listeye giremeyen iki isimden biri görevinden diğeri de partiden istifa etti.
Ön seçimden sonra 2 istifa  

Geçtiğimiz süreçte belediye başkan adaylığı seçiminde ön seçim olmaması sebebiyle tartışmalar yaşanan partide il genel meclis üyeliği aday seçimlerinin ardından 2 istifa haberi geldi.

İlçenin2020 Şubat ayından beri Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Güzeri Yılmaz görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Yılmaz istifa açıklamasında; “9 Şubat 2020 tarihinde yapılan CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Kongresinde, partimize kayıtlı kadın üyelerin kullandıkları oylarla CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak seçildim.

Seçildiğim günden bugüne kadar ben ekip arkadaşlarım partimizin başarısı için gece-gündüz demeden çalıştık. Kadın Kollarının gücünü, varlığını ve aktif siyasetteki rolünün ne kadar önemli olduğunu parti içerisinde ve Lüleburgaz kamuoyunda önemli derecede hissettirdiğimize inanıyorum.

Benimle birlikte yol yürüyen emektar ve vefakâr tüm kadınlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere il genel meclis üyesi aday adayı olarak ilçe başkanlığına başvuruda bulunmuştum.

Bu doğrultuda 21 Ocak Pazar günü yapılan ön seçime girdim. Ön seçim neticesinde de parti üyelerimizin takdiriyle sıralamaya giremedim. Ön seçim öncesinde partimizin kurumsal kimliğine zarar verebileceğini düşündüğüm her türlü davranış ve söylemden uzak durdum.

Ben, üye olduğum 22 yıl boyunca onurla, gururla Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarısı için çalıştım.

2005-2007 CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği,

2007-2012 CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Yöneticiliği,

2012-2016 CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundum.

Her seçimde aktif görev aldım. Her seçim kampanyasında partimizin başarısı için çalıştım.

9 Şubat 2020'den bugüne kadar onur ve gururla CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütmekteydim.

Bugün itibariyle Kadın Kolları Başkanlığından istifa ettiğimi parti üyelerimiz başta olmak üzere kamuoyuna saygılarımla arz etmek istiyorum. Almış olduğum bu karar, yerel seçimlere doğru giderken partimizin yenilenme sürecine katkı sağlamak içindir. Hiçbir mevki ve makam CHP Üyeliğinin önünde değildir.” dedi.

48 yıllık üyeden istifa

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığından bir diğer istifa da  Lüleburgaz 1999-2004 dönemi İl Genel Meclis Üyesi Fadıl Cansever’den geldi. CHP’nin  48 yıllık üyesi olan Fadıl  Cansever istifa ettiğini duyurdu.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek