Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 20 Ocak 2024, Cumartesi 09:33 tarihinde eklendi. 916 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’DE YARIN ÖN SEÇİM VAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 21 Ocak 2024 Pazar günü yani yarın İl Genel Meclis Üyesi Adayı belirlemek için örgüt denetiminde üye bazında ön seçim yapılacak.
CHP’DE YARIN ÖN SEÇİM VAR  

Seçime katılacak olan 20 İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı 6 kişilik asil listede ilk 5’te yer almak için mücadele edecek.

Ön seçimde aday sıra numarasına göre sırası ile Oktay Benli, Fadıl Cansever, Tarkan Çakır, Binnur Dinç, Ahmet Erdal, İsmet Erdem, Nilüfer Erol, Saygun Ersin, Yeşim Girgin, Eşref Gören, Sadettin Kızmaz, Cihan Murat Koçan, Erdin Kurt, Bülent Zafer Seber, Emin Sertkaya, Müjdat Üstünel, Berrin Yavuz, Muzeffer Yeni, Güzeri Yılmazoğlu ve Zeki Akın oy pusulasında yer alacak.

Yaklaşık 6 bin 200 CHP üyesi, yarın İnan Düğün Salonu’nda yapılacak olan ön seçimde oy kullanacak. Seçimde 14 sandıkta toplam 42 parti üyesi görev yapacak.

Parti üyeleri en az 3, an fazla 6 isim işaretleyecek. Oy kullanma işlemi sabah saat 09.00’da başlayıp saat 18.00’de sona erecek.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can, gazetemize yaptığı açıklamada;  yarın yapılacak olan ön seçimde tüm CHP üyelerini oy kullanmaya davet etti.

 

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek