Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 19 Ocak 2024, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 381 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YEŞİM GİRGİN; “HAYDİ CHP, OYLAR 9 NUMARAYA”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi aday adayı Yeşim Girgin gazetemize açıklamada bulundu.
YEŞİM GİRGİN; “HAYDİ CHP, OYLAR 9 NUMARAYA”  

Yeşim Girgin yaptığı açıklamada; “Cumhuriyeti Halk Partisi’nin değerli üyeleri;   bildiğiniz üzere 21 Ocak 2024 Pazar günü İnan Düğün Salonu’nda Lüleburgaz İl Genel Meclis üyesi aday belirleme ön seçimin de oy pusulasın da 9. Sırada yer almaktayım. Partimizin değerli üyeleri iki  dönem İl Genel Meclisimiz de Lüleburgaz’ımızın Kadın İl Genel Meclis Üyesi olarak şehrimizi ve köylerimizi layıkıyla temsil etmiş olup şehrimize ve köylerimize gereken her türlü hizmeti vermiş bulunmaktayım. Hali hazır görevim de 15 ihtisas komisyonlarımız da köylere hizmet birliği yönetimin de. Evrensekiz OSB Yönetim ve Müteşebbis üyeliğinde görev almış bulunmaktayım. Meclisin en aktif komisyonlarına dahil ettiğim Aile Çocuk ve Engelli Komisyon başkanlığında bölgemizdeki madde bağımlılığı önergemle çok geniş kapsamlı bir sunum ve de raporumu meclis ve bölgemizde basına sundum. Ayrıca engelli aileleri ve çocuklar için bölgemizdeki Dereköy’ de bulunan kamp alanı için komisyonum ve meclis kararımızla burayı bu aile ve çocuklarımız için kamp dinlenme alanı olarak hazırlatıyoruz. Bölgemizdeki maden ocakları, rüzgar enerji alanları , rant ve talan edilen Istrancalar, Rus doğal gaz boru hattı (mavi akım) , balık çiftlikleri, sisli vadi, göçmen kuşların , göç yollarına kadar sayabileceğimiz birçok tehlikeye karşı en son şehrimizde ki asfalt planti tesisinin  burada kuralacağı davasını da gündeme taşıyan biri olarak bilgi ve tecrübelerime dayanarak kendim için değil Kırklareli için Lüleburgaz için köylerimiz için  sizlerin bana olan güven ve inancınıza inanarak saygı değer tüm partili üyelerimizin oylarına talibim.    Gelin hep birlikte sizlerin de destekleri ile önümüzdeki 5 yıl için hep birlikte hep beraber omuz omuza Lüleburgaz’ımızı bölgemizi partimizi temsilen sizlerin kadın adayı olarak birlikte taşıyalım” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek