Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 16 Ocak 2024, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 541 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZ CHP’DE KALABALIK VE GERGİN TOPLANTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda Belediye Başkanı Adayı olarak atanan Murat Gerenli’nin aday olarak açıklanmasının ardından ilk Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.
LÜLEBURGAZ CHP’DE KALABALIK VE GERGİN TOPLANTI  

Toplantı, Başta Gazi Mutafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ile başladı.

CHP Lüleburgaz Belediye Başkanı Adayı olarak atanan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerneli, parti binasına eşi Aysu Gerenli ve destekleyenleri ile birlikte kalabalık bir şekilde geldi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can, genel gündem üzerine konuşma yaptıktan sonra sözü Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı olarak atanan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye verdi.

CHP Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, sözlerine Yunus Emre’nin bir şiiri ile başladı.

5 yıllık çalışmalarına anlatan Murat Gerenli, konuşması sırasında partililer tarafından sık sık alkışlandı.

Planladıkları bazı çalışmaları da Koronavirüs salgını nedeniyle yapamadıklarını belirten Murat Gerenli, “Şimdi Lüleburgaz’ı daha ileriye götürmek için tekrara aday oldum. Tam yol ileri” diyerek konuşmasını tamamladı.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerneli konuşmasının ardından uzun süre alkışlandı.

Toplantıya CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi,   Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Belediye Başkan Aday Adayları Turabi Kayan, Serap Ürün, Özgür Kaya, Ufuk Güçlü ile birlikte İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve yaklaşık 500 parti üyesi katıldı.

Toplantıda Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, yaptığı konuşmada 5 yıllık çalışmaları anlatırken, Serap Ürün yaptığı konuşmada; “Hani ön seçim kırmızı çizgimizdi. Genel merkez atama ile yanlış karar verdi” dedi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin konuşmasının ardından söz alan CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı Serap Ürün; “Maalesef Lüleburgaz’da atama oldu. Lüleburgaz iyi yönetilmiyor. Hani ön seçim kırmızı çizgimizdi. Genel Başkanımız Özgür Özel Partimizin başına geldiğinde her yerde öz seçim demişti. Bu kararı kabul etmiyorum…” şeklinde konuşurken bazı parti üyeleri Serap Ürün’nün konuşmasını keserek tepki gösterdi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can, Serap Ürün’ü uyardıktan sonra Serap Ürün konuşmasını yarında bırakıp partiden ayrıldı.

Serap Ürün’ün konuşmasının ardından CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can, basın mensuplarını dışarıya davet etti.

Daha sonra CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi, kürsüye geldi.  Bu kez Bora Terzi, basın mensuplarını yeniden toplantıya davet etti.

 

CHP, Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi de yaptığı konuşmada; “İki kez Milletvekili aday adayı oldum. Atamalarda en çok mağdur olan benim. Ön seçimim en çok ben istedim.  Az önce atamayı eleştiren Serap  Hanım’ın da kendini atattırmak için genel merkezde herkesi ziyaret ettiğini biliyorum. Biz Lüleburgaz’ı kazanmak istiyoruz. Genel Merkezimiz böyle bir karar verdi. Saygı göstermemiz lazım. Aksi halde parti ile ilişkimizi koparmamız lazım” dedi.

CHP Kırklareli İl Başkanlığı’nın hazırladığı “LÜLEBURGAZ’DA ÖN SEÇİM OLMALIDIR” şeklindeki raporu toplantıya katılanlara da okuyan CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi, daha sonra tekrar basın mensuplarını dışarıya davet ettikten sonra parti üyelerinin sorularını yanıtladı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda saat 12.30’da başlayan toplantı saat 13.30’da sona erdi.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek