Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 13 Ocak 2024, Cumartesi 09:34 tarihinde eklendi. 637 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ömer Aydın’dan Murat Gerenli adaylığına tepki!

Ak Parti Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın, Murat Gerenli başkanlığı döneminde yaşanan sorunları dile getirerek eleştirdi.
Ömer Aydın’dan Murat Gerenli adaylığına tepki!  

Ak Parti Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın, Murat Gerenli’nin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel merkezi tarafından belediye başkan adaylığına atanmasının ardından bir paylaşım yaparak “hayırlı olsun dileklerimi iletmek isterdim” diyerek sorunlara değindi. 

Ömer Aydın açıklamasında, adaylığı tebrik etmek istediklerini ama şimdiye kadar yaşanan sorunlardan dolayı edemediklerini dile getirdi. 

Aydın sözlerinde; “Sayın Başkan, 2018 yılından beri 6 senedir Lüleburgaz’ın yöneticisi ve planlayıcısı konumundadır.

Adaylığının açıklanması sebebiyle kendisine farklı partilerde de olsak siyasi nezaket sebebiyle hayırlı olsun dileklerimi iletmek isterdim.” dedi. 

“Sayın Gerenli’nin hiçte hayırlı olmayacağını anlıyorum.”

 Ardından açıklama devamında Aydın 2018’den bu güne kadar yaşanan bazı sorunları madde madde sıraladı ve hayırlı olsun dileklerini iletememe sebeplerini bu maddelere bağladı. Maddelerde;

“Kıymetli vatandaşlarımın pandemi döneminde ve sıcak havalarda su sıkıntısı çektiğini,

Tek yön tabela rezaleti sebebiyle vatandaşlarımın evlerine gitmekte zorlandığını,

Belediyenin rutin görevlerinden olan çöp toplama işinin bile “Gülen Başkan” zamanında yapılamadığını,

Altyapı rezaleti sebebiyle yağmur yağdığında evinden, dükkânından çıkamayan halkımızın çaresizliğini,

Plansız programsız bir şekilde belediye hizmet binası dağıtılıp “Belediye Kaybolduğu” için vatandaşlarımıza çile çektirildiğini,

İşçi ve emekçilerin çoğunlukta olduğu ilçemizde durakların yetersizliği sebebiyle vatandaşlarımızın soğukta, yağmurda, çamurda servis beklediğini,

Engelli vatandaşlarımızın bu şehirde yaşamakta ne kadar zorlandığını,

Taksici, minibüsçü ve pazarcı esnafımızın yaşadığı sorunları,

Tır şoförlüğü yapan hemşehrilerimin yaşadığı fakat kimsenin görmediği sıkıntılarını,

Bozuk sokaklar, köstebek yuvası yollar sebebiyle Yeni ve Eski Sanayii Sitelerinde oto tamircileri ikinci evi olan hemşehrilerimi hatırladığımda, Lüleburgaz için “Gülen Başkan” Sayın Gerenli’nin hiçte hayırlı olmayacağını anlıyorum.

Lüleburgaz’ın kaybedecek bir 5 yıla daha tahammülü yok. Lüleburgaz’ın tüm sorunlarını, vatandaşlarımızın tüm talep ve şikâyetlerini biliyoruz. AK Parti olarak; dersimize çok iyi çalıştık. Hazırız ve Lüleburgazlı vatandaşlarımızdan görev bekliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı. 

Barış Can KORKMAZ


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek