Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 12 Ocak 2024, Cuma 09:35 tarihinde eklendi. 450 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’DE ATAMA KARARI ÇIKTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi önceki akşam yaptığı toplantıda Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı olarak atadı.
CHP’DE ATAMA KARARI ÇIKTI  

Böylelikle Lüleburgaz’da CHP’de birden fazla adayın olduğu ve ön seçimin olmadığı Kırklareli’nde ki tek ilçe oldu.

CHP tarafından Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin yeniden aday gösterilmesi bazı parti üyelerinin tepkisine neden oldu.

CHP’nin Lüleburgaz’da belediye başkanı adayını ön seçimle belirlemesi gerektiğini belirten parti üyeleri sosyal medyadan CHP Genel Merkezi’ne tepki gösterdi.

CHP Lüleburgaz İlçe  Başkanlığı ve CHP Kırklareli İl Başkanlığı, Lüleburgaz’da Belediye Başkan adayının örgüt denetiminde ön seçimle belirlenmesi için Yönetim Kurulu kararı almıştı.

İL GENEL MECLİSİ ÖN SEÇİMİ 21 OCAK’TA

Öte yandan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı İl Genel Meclis Üyesi adaylarını belirlemek için ön seçim yapılacağı duyurmuştu.

CHP’nin Lüleburgaz’da İl Genel Meclisi adaylarının 21 Ocak 2024 Pazar günü ön seçimle belirleneceği de kesinleşmiş oldu.

Bilindiği gibi Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, 18 Aralık 2018 tarihinde yapılan üye bazında ön seçimde 2 bin 510 oy olarak en yakın rakibi Özgür Kaya’dan 4 kat fazla oy alıp 2019 yılı CHP’nin Lüleburgaz Belediye Başkan adayı olmuştu.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek