Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 05 Ocak 2024, Cuma 09:34 tarihinde eklendi. 790 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’DE HAFTA SONU ÖN SEÇİM YOĞUNLUĞU VAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli genelinde yerel seçimlerde birden fazla ada adayı olan yerlerde ön seçim yapılması kararıyla alakalı tarihleri geçtiğimiz hafta duyurmuştu.
CHP’DE HAFTA SONU ÖN SEÇİM YOĞUNLUĞU VAR  

 CHP Kırklareli İl Örgütü’nde sadece Lüleburgaz’ın ön seçim dışı tutulduğu aday belirleme sürecinde ön seçimler 6 Ocak 2024 Cumartesi günü yani yarın yapılacak.

 

Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi’nin paylaşımına göre seçim takvimi şu şekilde;

 

6 Ocak 2024 Cumartesi Kırklareli Merkez’e bağlığı İnece Belediyesi, Pınarhisar Belediyesi, Pehlivanköy Belediyesi ve Vize/Çakıllı Belediyesi.

7 Ocak 2024 Pazar Kırklareli Merkez, Babaeski Belediyesi, Babaeski/Alpullu Belediyesi, Babaeski/Büyükmandıra Belediyesi, Pınarhisar/Kaynarca Belediyesi, Kofçaz Belediyesi, Demirköy Belediyesi ve Vize/Kıyıköy Belediyesi için seçim yapılacak.

 

Lüleburgaz’da aday belirleme usulü ile alakalı henüz bir netlik oluşmadı.

 

Barış Can KORKMAZ

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek