Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 28 Aralık 2023, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 1076 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI BÜLENT ZAFER SEBER: “MESLEKİ VE TEKNİK BİLGİMLE HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

Türkiye genelinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılan olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı olan Bülent Zafer Seber, gazetemize yaptığı açıklamada; “İl Özel İdare'nin karar organı olan İl Genel Meclisi'nin çalışmalarını partimiz adına daha etkin hale getirmek öncelikli hedefimdir. 24 yıllık parti üyeliğim gereği ve gençlik kollarından gelen bir aday olarak ilimizin tüm ilçe, belde ve köylerinde çalışmalarda bulundum. Mesleki bilgim ve çalışma hırsım ile köylerimizin tüm sorunlarının çözümünde aktif rol alacağımı, çözümleri teknik ve bilim ışığında hızlandıracağımı düşünerek aday oldum.” Dedi.
CHP İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI BÜLENT ZAFER SEBER:   “MESLEKİ VE TEKNİK BİLGİMLE HİZMET ETMEK İSTİYORUM”  

Lüleburgaz’ın yakından tanıdığı bir isim olan Bülent Zafer Seber gazetemize yaptığı açıklamada; “Ben Bülent Zafer Seber, 1974 doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Lüleburgaz'da tamamladıktan sonra Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Mühendislik hayatım boyunca; kendi şirketimde enerji nakil hatları, trafo tesisleri ve proje alanında faaliyet göstermekteyim. Ayrıca güneş enerjisi ve bioenerji santrallerinde proje mühendisliği yaptım. Sanayi tesislerinde enerji danışmanlığı yapıyorum. İl, belde ve köylerimizde bir çok Avrupa Birliği (AB) projesi yaptım. Mühendislik kariyerime devam etmekteyim. 1999 yılından bu yana üyesi olduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nde ise üç dönem Lüleburgaz gençlik kolları başkanlığı görevinde bulundum. Görev sürem boyunca partimizin gençlerini örgütleyerek çalışmalarımızı hızlandırdık. Ardından iki dönem Lüleburgaz ilçe yönetiminde saymanlık, daha sonra da Kırklareli il yöneticiliği görevlerinde onur duyarak çalıştım. Bu dönemler içerisinde birçok sivil toplum kuruluşlarında da aktif görevler aldım. Üç dönem Kent Spor Başkanlığı yaptım. Bu dönemler içinde Kent Spor'u süper amatör ligine taşıdık, basketbol ve voleybolda şampiyonluklar yaşattık. Atatürk Düşünce Derneği'nde denetleme kurulu üyeliği yaptım, bir çok faaliyetlerinde aktif görev aldım. Lüleburgaz Verem Savaş Derneği Başkanlığı'nı 4 dönemden bu yana devam ettirmekteyim. Başkanlık görevi sürecimde derneğimize iki mülk kazandırdık. Ayrıca bir çok hastaya da yardımlarımızı ulaştırarak iyileşme süreçleriniz hızlandırdık, hızlandırmaya da devam ediyoruz. Amacım, çalışmalarım ve hırsım her zaman partimizin ve halkımızın başarısı için olmuştur. Kişileri ötekileştirmek yerine birlik ve beraberliğimizi arttırma bilinciyle çalıştık.

NEDEN ADAY OLDUM?

İl Özel İdare'nin karar organı olan İl Genel Meclisi'nin çalışmalarını partimiz adına daha etkin hale getirmek öncelikli hedefimdir. 24 yıllık parti üyeliğim gereği ve gençlik kollarından gelen bir aday olarak ilimizin tüm ilçe, belde ve köylerinde çalışmalarda bulundum. Mesleki bilgim ve çalışma hırsım ile köylerimizin tüm sorunlarının çözümünde aktif rol alacağımı, çözümleri teknik ve bilim ışığında hızlandıracağımı düşünerek aday oldum.” Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek