Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 27 Aralık 2023, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 356 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’nin Lüleburgaz yöntemi 3 Ocak’ta belli olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz hafta Kırklareli Merkez, Babaeski, Kofçaz, Pehlivanköy, Demirköy gibi yerlerde Belediye Başkan Adaylarının belirlenme yönetimi ÖRGÜT DENETİMİNDE ÖN SEÇİM olarak açıklanmıştı.
CHP’nin Lüleburgaz yöntemi 3 Ocak’ta belli olacak  

Geçtiğimiz hafta yapılan açıklamada Lüleburgaz ve Demirköy’ün İğneada beldesinin yönetimin de 26 Aralık 2023 Salı günü açıklanacaktı.

Ancak Türkiye’nin 24 saatte 12 şehit vermesi CHP Genel Merkezi’nin Parti Meclisi (PM) toplantısını da ertelemesine neden oldu.

CHP Genel Merkezi’nin Parti Meclisi toplantısının 3 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılması Lüleburgaz ve İğneada’nın Belediye Başkan Adayı belirleme yönetiminin de bu toplantının bitiminden sonra CHP Kırklareli İl Örgütü’ne bildirilmesi bekleniyor.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek