Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 23 Aralık 2023, Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi. 625 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZ HARİÇ HER YERDE ÖN SEÇİM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafında önceki gün yapılan Parti Meclisi (PM) toplantısında Kırklareli’nde bir den fazla aday adayının müracaat ettiği Lüleburgaz hariş tüm yerlerde “ÖRGÜT NEZARETİNDE ÖN SEÇİM” kararı çıktı.
LÜLEBURGAZ HARİÇ HER YERDE ÖN SEÇİM  

Lüleburgaz’la ilgili olarak kararın çıkmamasına belediye başkan adayı belirlenmesinde oy kullanacak olan 4 bin 600 üyeden bir kısmı sosyal medyadan tepki gösterdi.

Gazetemize ulaşan parti üyeleri; “Esas Lüleburgaz’da ön seçim gerekir. Neden geciktiriliyor  bilemedik. Lüleburgaz’da 7 aday adayı var. Hepsi partimizin aday adayı. Ön seçimden çıkanın sona kadar arkasındayız” dediler. 

Öte yandan CHP Kırklareli İl Başkan Bora Terzi de sosyal medyadan yaptığı açıklamada CHP, PM’nin 21 Aralık 2023 Perşembe günkü kararını duyurdu. 

Bora Terzi açıklamasında şunları söyledi; “Parti Meclisi’miz, birden fazla belediye başkan aday adayı olan ilçe ve beldelerimizde belediye başkan adaylarının “ÖRGÜT NEZARETİNDE YAPILACAK ÖNSEÇİM” ile belirlenmesi yönünde karar almıştır. İlgili karar gereğince; örgüt nezaretinde önseçimle belediye başkan adaylarımızın belirleneceği belediyeler aşağıda belirtilmiştir. Kırklareli Merkez İlçe - Kırklareli/İnece Beldesi, Babaeski Merkez - Babaeski/Büyükmandıra Beldesi - Babaeski/Alpullu Beldesi, Pınarhisar Merkez - Pınarhisar/Kaynarca Beldesi, Vize/Kıyıköy Beldesi - Vize/Çakıllı Beldesi, Demirköy İlçesi

Pehlivanköy İlçesi, Kofçaz İlçesi. Memnuniyet anketi henüz sonuçlanmayan Lüleburgaz İlçemize ilişkin yöntem kararı ise memnuniyet anketinin sonuçlanması sonrası verilecektir. Demirköy/İğneada Beldemizin Belediye Başkan Adayı ise yapılacak anket sonrasında açıklanacaktır.”

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek