Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 21 Aralık 2023, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 777 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’Lİ BERRİN KÖYDEM YAVUZ: “KÖYDEN KENTE HERKESİN ADAYIYIM”

Türkiye genelinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerimde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Berrin Köydem Yavuz, gazetemize yaptığı açıklamada; “Toplumun Her Bir Ferdi, Geleceğimizin Anahtarıdır! Ve Hatırlayın, Biz Güçlüyüz, Birbirimize İhtiyacımız Var. Ben köyden kente herkesin adayıyım" dedi.
CHP’Lİ BERRİN KÖYDEM YAVUZ:  “KÖYDEN KENTE HERKESİN ADAYIYIM”  

Kendisinin Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz Kadın Kolları’nda yaklaşık 4 yıl görev yaptığını ve bu süre içinde Lüleburgaz’ın estetiğine mimarisine ve insan yaşamına zarar veren tüm olumsuzluklarla mücadele ettiğini de belirten Berrin Köydem Yavuz, bu mücadeleyi gönüllü olarak yaparken yetkili olarak yapmak için CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı oldum” dedi.

Göreve geldiği zaman parti üyeleri başta olmak üzere tüm vatandaşların sorunlarını iletmek için kendisine çok rahat bir şekilde ulaşabileceğini de belirten Berrim Köydem  Yavuz yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Değerli Kırklareli ve Lüleburgazlı dostlarım, Sizlerin destekleriyle, "Toplumun Her Bir Ferdi, Geleceğimizin Anahtarıdır!" diyor ve bu yolda sizinle beraber ilerlemek istiyorum. Her birimizin gücü büyük, çünkü toplumun her bir parçası değişimin ta kendisi. Eğitimden, çevre meselelerine; köylerin kalkınmasından, kadın haklarına kadar her birimizin sesi duyulsun, her birimizin katkısı hissedilsin istiyorum. İl Genel Meclisi'nde birlikte daha güçlüyüz. Cesaretimizi, dayanışmamızı ve birbirimize olan inancımızı hiç kaybetmeden, daha yaşanabilir, daha eşit ve daha destekleyici bir gelecek için çalışacağım. Berrin Köydem olarak, kadınların seslerinin daha gür çıkacağı, güçlü olacağı bir ortam hayal ediyorum. "Toplumun Her Bir Ferdi, Geleceğimizin Anahtarıdır! Çünkü Biz Kadınlar, Gücümüzü Birbirimize Vererek Geleceği Şekillendiriyoruz!" Sizlerin desteği ve güveniyle, bu göreve geleceğime inanıyorum” dedi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek