Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 06 Aralık 2023, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 265 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gerenli emekçi kadınlarla bir araya geldi

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilmesi’nin yıldönümü dolayısıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan kadınlarla bir araya geldi.
Gerenli emekçi kadınlarla bir araya geldi  

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilmesi’nin yıldönümü dolayısıyla güne emekçi kadınlarla birlikte başladı.

Gerenli, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilmesi’nin yıldönümü dolayısıyla Temizlik İşleri Şantiyesi’nde emekçi kadınlarla bir araya geldi.

Sabah erken saatlerden gerçekleşen buluşmaya Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer ve Gökhan Kaya Atay da katıldı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan kadınlarla sohbet eden Gerenli, istek ve talepleri dinledi.

Gerenli; “Yazın sıcağında, kışın soğuğunda, gün ağarmadan yola koyulan emekçi kadınlarımızla birlikte daha temiz ve yaşanabilir bir Lüleburgaz için dün olduğu gibi bugün de görevimizin başındayız. Dünya Kadın Hakları Günü bir kez daha kutlu olsun” dedi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek