Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 02 Aralık 2023, Cumartesi 09:15 tarihinde eklendi. 1000 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Raşit Hayri Savaş, AK Parti’nden Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden Lüleburgaz eski Belediye Başkan Yardımcısı olan Rasim Aslan’ın damadı Avukat Raşit Hayri Savaş, AK Parti’den Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Adayı Adayı oldu.
Raşit Hayri Savaş, AK Parti’nden Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu  

Lüleburgaz’da 31 Ağustos 2013 tarihinde CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi taksici Gürbüz Uzunerden, vefat etmişti.

Gürbüz Uzunerden’in vefat etmesinin ardından Belediye Meclisi’ne Elektrik Mühendisi Rasim Aslan girmişti..

Rasim Aslan Mart 2014 yerel seçimlerinde Emin Halebak, yeniden Belediye Başkanı olunca Belediye Meclis Üyesi olarak Meclise girmiş ve hemen akabinde de Belediye Başkan Yardımcısı olmuştu.

Şimdi Rasim Aslan’ın damadı Avukat Raşit Hayri Savaş, AK Parti’den Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

Raşit Hayri Savaş dosyasını AK Parti Lüleburgaz  İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı’ya teslim etti.

Raşit Hayri Savaş gazetecilere yaptığı açıklamada; “Saygıdeğer Partililer ve Değerli Hemşehrilerim, Öncelikle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün burada, AK Parti'nin bir parçası olarak ilçe meclis üyeliği için aday adaylığımı sizlere sunmak için bulunuyorum. İlk olarak kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. Ben Avukat Arabulucu Raşit Hayri SAVAŞ. 29 yaşındayım. Evli ve 1 çocuk babasıyım. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu yönetimi bölümünden mezun oldum. Ayrıca da özel hukuk alanında yüksek lisans eğitimim de devam etmektedir. Aktif olarak Lüleburgaz ilçemizde serbest avukatlık ve Adalet Bakanlığı nezdinde de arabuluculuk yapmaktayım. Ayrıca babam Hayri SAVAŞ, 28 yıl İğneada belediye başkanlığı yapmıştır. En son AK Parti belediye başkanı iken kendi isteği ve arzusu ile belediye başkanlığını görevini sonlandırmıştır. Kayınpederim uzun yıllar Lüleburgaz belediyesinde meclis üyeliği ve belediye başkan yardımcılığı yapmış olan elektrik mühendisi Rasim ASLAN’dır. Deyim yerindeyse yaşımın gençliğine rağmen siyasetin mutfağından yetişmiş olmamdan dolayı bir çok siyasi tecrübem bulunmaktadır. Güzel ilçemizin gelişimi ve refahı için var gücümle çalışmaya hazırım. Lüleburgaz için daha iyi bir gelecek inşa etmek, sizlerin ihtiyaçlarını anlamak ve çözümler üretmek amacıyla bu yola çıktım. Özgeçmişimdeki deneyimlerim, eğitim geçmişim ve mesleki sorumluluğum beni, bu sorumluluğu üstlenmeye daha da motive ediyor. Partimizin ilkeleriyle uyumlu bir şekilde, Türkiye Yüzyılı hedefi ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde adalet, kalkınma ve hizmet anlayışıyla ilçemizi daha yaşanabilir kılmak için buradayım. Lüleburgaz’da tekelleşmiş olan siyasetin artık sona ermesi ve Lüleburgaz’ımızın AK Belediyecilik ile taşınma zamanı gelmiştir. AK Parti'nin bir üyesi olarak, Türkiye Yüzyılına yakışacak bir Lüleburgaz için; partimizle, teşkilatımızla, vekilimiz ile birlikte, daha güçlü, daha adil ve daha müreffeh bir ilçe için el birliği ile çalışacağımıza olan inancımı sizlerle paylaşıyorum. Değerli hemşehrilerim, desteklerinizi bekliyor, birlikte daha güzel günler için el birliği ile çalışma sözü veriyorum. Burada bulunan, bulunmayan destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum, hayırlı günler diliyorum.” Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek