Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 01 Aralık 2023, Cuma 09:20 tarihinde eklendi. 813 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya, ön seçim imza standı açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün Belediye Başkan Aday Adayları arasında yer alan Özgür Kaya, dün Lüleburgaz Orduevi karşında eski Birsen Market’in yerini kiralayarak seçim ofisi olarak tuttu.
Özgür Kaya, ön seçim imza standı açtı  

Özgür Kaya burada saat 12.30’da CHP’nin Lüleburgaz’da üye bazında ön seçim yapması için imza kampanyası başlattı.

İmza stadında bir saatte 200 kişinin imza attığını belirten Özgür Kaya; “Partimizde aday adayı müracaatlarının süresi bitene kadar imza standı açık kalacak. Daha sonra Ankara’ya gönderilecek. İlçe Örgütü’nde ön seçim istiyor, il örgütü de ön seçim istiyor. Aday Adaylarının çoğu ön seçim istiyor. Lüleburgaz’da üye bazında ön seçim yapılması gerekir” dedi.

İLÇE YÖNETİMİNDEN ÜYELER MESAJ

Öte yandan Özgür Kaya’nın imza standı açacağı saatlerde CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü de üyelere bir mesaj gönderdi.

Mesajda;” Değerli Üyelerimiz; İlçe Yönetim Kurulumuz, Lüleburgaz Belediye Başkan Adaylığının ve İl Genel Meclisi Üyeliği Adaylığının Örgüt nezaretinde tüm üyelerin katılımı ile yapılacak “ÖNSEÇİM” ile belirlenmesi yönünde 21.11.2023 tarihli yönetim kurulu toplantısında oybirliği ile karar almış, aldığı bu kararı Genel Merkezimize iletilmek üzere İl Başkanlığımıza teslim etmiş bulunmaktadır. İlçe Başkanlığımız aldığı bu kararının hayata geçirilmesi için konunun ısrarlı takipçisi olacaktır. Bu nedenle; İlçe Başkanlığımız dışında yapılacak hiçbir çağrıya itibar etmeyiniz.” Sözleri yer aldı.

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü başta olmak üzere tüm Kırklareli örgütlerinden aday belirleme yönteminin bir an önce belirlenmesinin beklendiği öğrenildi.

YENİ VEKİL ÖN SEÇİM  SONUCU İÇİN ENDİŞELİ

Öte yandan CHP’de 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan  Milletvekili Genel Seçimlerinde CHP’den Kırklareli Milletvekili seçilen Lüleburgazlı Fahri Özkan, geçtiğimiz Pazartesi  günü yapılan CHP Lüleburgaz Pazartesi toplantısından üye bazında ön seçimde belirlenecek olan belediye başkan adayının halkta karşılığı olup olmayacağı yönünde endişeli olduğunu dile getirmişti.

Milletvekili Fahri Özkan, parti binasında bu konuşmayı yaparken bazı parti üyeleri de kendisine tepki göstermişti.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek