Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 28 Kasım 2023, Salı 09:32 tarihinde eklendi. 1074 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz CHP’de aday adayı yağmuru

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazartesi toplantısı dün 12.30-13.30 saatleri arasında yapıldı.
Lüleburgaz CHP’de aday adayı yağmuru  

Toplantıyı CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri Gül Sert ve Hakan Okan yönetti.

Toplantıda CHP’nin 2015-2019 Dönemi İlçe Başkanı Özgür Kaya ile Lüleburgazlı esnaf Ufuk Güçlü CHP’den Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adaylığını  CHP Lüleburgaz  Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu, Berrin Yavuz Köydem ve Fadıl Cansever de CHP Lüleburgaz İlçe Genel Meclis Üyesi adaylığını açıkladı.

Toplantı başladıktan sonra da toplantıya CHP Kırklareli  Milletvekili Fahri Özkan geldi.

Toplandı ilk konuşmayı CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Özgür Kaya yaptı.

Özgür Kaya yaptığı coşkulu konuşmada, “Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet tarihinde ve CHP’nin tarihinde bir ilk yaşandı. CHP’li Kurultay Delegeleri oyları ile partimizin Genel Başkanını değiştirdi.  Bu Türkiye’ye demokrasi dersi oldu. Ertesi gün tüm halkımızın yüzünde bir umut vardı.  Ankara’da başlayan bu güzel değişim yerel seçimlerle tüm Türkiye’yi saracak. 5 yıl sonra da partimizi iktidara taşıyacak.  Kuvva-i Milleye Hareketini başlatmış ve ülke kurmuş olan CHP’nin üyeleri ve delegeleri için bazıları özellikle partimizin içinden bazılar doğru adayı seçmez. Üye bazında ön seçimden çıkan kişinin sokakta karşılığı olmaz diyorlar. Ama partimizde son 20 yılda ne zaman üye  bazında ön seçimle aday belirlenmişse partimiz o seçimde rekor kışmış. Bu nedenle belediye başkan adaylarımızda ön seçimle belirlenmeli. Gerekirse bunun imza toplarım. ” dedi.

Özgür Kaya’nın ardından bir başka CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Güçlü söz aldı.

Kendisinin 100 yıllık Lüleburgazlı olduğunu belirten Ufuk Güçlü; “Ptt’nin yanında iş yerim var. Babam emekli okul müdürü Cafer Güçlü. Lüleburgaz’da belediye olarak güzel işler yapılmalı. O nedenle Belediye Başkan adayı oldum. Desteklerinizi bekliyorum.” Dedi.

Ufuk Güçlü’nün ardından Lüleburgaz’a bağlı Eskitaşlı köyünden Fadıl Cansever kendisini tanıtarak CHP Lüleburgaz İl Genel Meclisi Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Fadıl Cansever’in ardından sırası ile önce Berrim Yavuz Köydem sonra da Güzeri Yılmazoğlu kendilerini tanıtarak İl Genel Meclis Üyesi aday adayı olduklarını söyledi.

Toplantıda son konuşmayı CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan yaptı.

Fahri Özkan konuşmasında; “Ankara’da milletvekili arkadaşlarla konuşuyoruz. Artvin’de bir kişinin çok güçlü olduğu üye ve delege hakim olduğunu ama sokakta karşılığı olmadığını söylediler. Ya bizde de sokakta, halta karşılığı olmayan biri çıkarsa ne yaparız?” dedi.

Fahri Özkan’nın konuşmasına üyelere “Bizde tepki atama ile gelenlere olur, üye bazında ön seçimle gelen adayların sonuna kadar arkasında durulur ve halkta oy  verir” sözleri ile tepki gösterdiler.

Bu tepkiler üzerine Milletvekili Fahri Özkan; “Bu benim düşünce değil bunları gördüm. Madem biz üye bazında ön seçim istiyoruz. Ön seçimden çıkan adayımızın da sonuna kadar arkasında duralım, İYİ Parti’ye TİP’e oy vermeyelim” dedi.

Fahri Özkan’ın konuşmasının ardından toplantı sona erdi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek