Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 28 Kasım 2023, Salı 09:30 tarihinde eklendi. 307 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cihan Murat Koçan, İl Genel Meclisi Üyeliği için dosya aldı

Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından Lüleburgaz 8 Kasım Mahallesi sakinlerinden Cihan Murat Koçan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı için dosya aldı.
Cihan Murat Koçan, İl Genel Meclisi Üyeliği için dosya aldı  

Cihan Murat Koçan’a dosyasını CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can, CHP Lüleburgaz İlçe Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sevda Ersin teslim etti.

Kendi mahallesindeki sorunlar başta olmak üzere tüm Lüleburgaz’ın sorunlarını çözmek ve vatandaşlara yardıma devam etmek için CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi aday adayı olduğunu belirten Cihan Murat Koçan, bu nedenle müracaatta bulunduğunu söyledi.

Bilindiği gibi Cihan Murat Koçan, CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde Lüleburgaz 8 Kasım Mahallesi’nde yapmış olduğu delege listeleri ile sürekli seçimleri kazanan isim olarak ön plana çıkıyordu.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek