“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 20 Kasım 2023, Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi. 1651 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özefsun ailesinin acı günü

Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından Hamit Özefsun (64) mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşüp hayatını kaybetti.
Özefsun ailesinin acı günü  

Sabiha Özefsun’un eşi, Candan ve Gürcan Özefsun’un babası olan Hamit Özefsun’un vefatı Lüleburgaz’da büyük bir üzüntü ile karşılandı.

17 Kasım 2023 Cuma günü hayatını kaybeden Hamit Özefsun’un cenazesi 18 Şubat 2023 Cumartesi günü öğle namazından sonra Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lüleburgaz eski Mezarlık’ta toprağa verildi.

Hamit Özefsun’un ağabeyi Halit Özefsun’da 2021 yılının 17 Kasım günü  vefat etmişti.

Ağabeyi Halit Özefsun’la aynı gün  vefat eden Hamit Özefsun’un cenazesine 25, 26 ve 27. Dönem CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can ve İlçe Sekreteri Halis Kocaoğlu, İYİ Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Ethem Oruç, Lüleburgaz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Anıl Ergin, Lüleburgaz Lokantacılar Odası Başkanı  Nihat Yaman,  CHP Lüleburgaz önceki dönem İlçe Başkanı Devrim Gündüz, Belediye Meclis Üyesi Ertan Bayer, eski Belediye Meclis  Üyeleri Sevgi Kenar, Osman Yörükoğlu,  DSP eski İlçe Başkanı Vecdi Özyürek ile vatandaşlar katıldı.

Hamit Özefsun 2004-2009 Döneminden DSP’den Belediye Meclis Üyeliği de yapmıştı.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet acılı yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek