Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 16 Nisan 2013, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 1640 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP tek yumruktur

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın dün yapılan Pazartesi toplantısına Kırklareli’de bulunan 10 CHP’li belediye başkanından 9 tanesi katıldı.
CHP tek yumruktur  

Ertan BAYER –CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı toplantısından bir konuşma yapan CHP Kırklareli  Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu “Başka belediye başkan adayı olmak isteyen arkadaşlarımızda mutlaka çıkacaktır. Ama partimiz ince eleyip sık dokuyacak ve kazanabileceği adayla seçimlere girecektir” dedi.
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. Saat 12.30’da başlayan toplantıya CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu, CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Şehabettin Vardar, CHP Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak,  Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa  Cingöz,  Alpullu Belediye Başkanı Ahmet Durgun, Büyükmandıra Belediye Başkanı Şükrü Çölgeçen, Kaynarca Belediye Başkanı Seyit Uçan,  İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık, Kıyıköy Belediye Başkanı İsmail Gök  katıldı.
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan’ın başkanlık yaptığı toplantıda 8 Nisan Silivri Buluşması, Lüleburgaz’a bağlı Ovacık Köyü’ne kurulması planlanan Biogaz santrali, yeni anayasa ve  T.C.’ni kaldırılması görüşüldü.
Toplantıda ilk söz alan Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan oldu. AKP’nin her gün Kırklareli’ne bir bakan, bir genel başkan yardımcısı getirdiği dile getiren Çağlayan “Kırklareli’ne gelen hükümetin bakanları da  vatandaşlara Kırklareli’ne hizmet  gelmesini istiyorsanız  AKP’ye oy verin diyorlar.  Oysa icra organları belediyelerdir. Biz hizmet yapılmayan bir AKP’li belediye biliyoruz.  Biz hükümet değiliz bakanlarımız yok. Ancak gücümüzü halkımızdan ve dürüst çalışmamızdan alıyoruz. Bu nedenle de birlikte geziyoruz.  Tüm halkımıza birbirimize deste verdiğimiz dile getiriyoruz.  Bu da halkın gözünde çok olumlu karşılanıyor” dedi.
Çağlayan’ın ardından bir konuşma yapan CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu “Son günlerde Türkiye’de T.C.yazısının  kaldırılması gündemde. Maalesef bunun yapan da AKP’nin  Rumeli kökenli bakanı Mehmet Müzzeinoğlu. Oysa kendisi ne kadar çok vatan hasreti çektiğini yüzerek Türkiye’ye yerleştiğini söyledi. Şimdi T.C. yazısını kaldırıyor. Bu çok üzücü.” Dedi.
Belediye başkan adaylarının belirlenmesinde partinin ince eleyip, sık dokuyan bir çalışma yapacağını belirten Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu “2 yıl içinde yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimleri, genel seçimler ve anayasa referandumu yapılacak. Yerel seçimlerde yakalayacağımız başarı daha sonraki seçimleri de olumlu etkileyecek” dedi.
Vecdi Gündoğdu’nun konuşmasının ardından söz alan CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, açılım süreci ile birlikte AKP hükümetinin güç kaybettiğini söyledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte  vatana ihanet eden AKP’lilerin yüce divanda yargılanacağını da belirten Kesimoğlu “AKP açılım süreci ile birlikte oy kaybediyorlar. Mecliste BDP ile birlikte hareket ediyor” dedi.
HEAŞ’ın LİMAK’a satışının onaylanması halinde kendinin Anayasa Mahkemesi’ne dava açacağını da belirten Kesimoğlu “2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerle birlikte yükseleceğiz” dedi.
Toplantıda söz alan parti üyesi İsmet Yetişkin’de Lüleburgaz2da yaşanan okul sıkıntısı ile ilgili bilgi verdi. Toplantı saat 14.30’da sona erdi.
 
İlçe Danışma Kurulu bu akşam toplanıyor
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan, yaptığı açıklamada CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın İlçe Danışma Kurulu toplantısının 16 Nisan  2013 tarihinde parti binasında yapılacağını toplantının saat 20.00’de başlayacağını söyledi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek