“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 06 Kasım 2023, Pazartesi 09:01 tarihinde eklendi. 793 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZ’DA GAZZE İÇİN DAYANIŞMA GÜNLERİ

Lüleburgaz Milli İrade Platformu üyesi sivil toplum Kuruluşları tarafından Gazze’de katliama uğrayan Filistin halkına destek olmak için ve Lüleburgaz halkı için farkındalık oluşturmak, dikkatini çekmek ve yapılan katliamı, zulmü göstermek için kermes ve fotoğraf sergisi düzenlendi.
LÜLEBURGAZ’DA GAZZE İÇİN DAYANIŞMA GÜNLERİ  

Geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen programa Kırklareli Valisi Birol Ekici, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam da katıldı. 

Etkinlik hakkında bilgi veren Ensar Vakfı Lüleburgaz şube başkanı Eyyup Sabri Erdem yaptığı açıklamada; “Ensar Vakfı Lüleburgaz Şubemizin organizasyonu ile Lüleburgaz STK platformu Gazze’deki kardeşlerimiz için kermes düzenledik. Programa Kırklareli Valimiz Sayın Birol Ekici, AK Parti Kırklareli Milletvekilimiz Sayın Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti Lüleburgaz İlçe Abdussamed Kayalı, Mhp Kırklareli İl yönetim kurulu üyesi Bilgehan Kales, Babaeski Kaymakam’ı Şenol Levent Elmacıoğlu, Lüleburgaz ilçe milli eğitim müdürü Cihan Erdem, Lüleburgaz ilçe sağlık başkanı müdürü Önder Porsuk, ilçe Orman müdürü Nebi Yaşar, ilçe Tarım müdürü, Abuzer Sağdıç, Kırklareli Müftüsü Yusuf Eviş, Lüleburgaz müftüsü Sabri Demir, Lüleburgaz Emniyet Müdürü  Osman Ünal, Kaymakamlık sosyal yardımlaşma vakfı müdürü Alpaslan Akçakavak, Lüleburgaz Sodam müdürü Hilal Şahin, Ak Parti kadın kolları başkanı Fatma Merve Durak, Gençlik merkezi müdürü Aslı  Özçelik, Kızılay Lüleburgaz şube başkanı Mustafa Gamsız, Okul müdürleri, STK temsilcileri ve Lüleburgaz halkı "Filistin'e Yardım" Kermes programına katılarak dualarla açılışını gerçekleştirdiler. Kıymetli katılımcılarımıza ve Lüleburgazlı hemşehrilerimize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gün birlik olma günü, gün zalim siyonizme ve yaptığı zulme dur deme günüdür Kermesimiz 8 Kasım 2023 Çarşamba gününe kadar devam edecektir. Hemşehrilerimizi kermesimize bekliyoruz.” Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek