Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 15 Nisan 2013, Pazartesi 09:14 tarihinde eklendi. 1002 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’ye “Güneş” geldi

CHP’ye “Güneş” geldi  

Gökhan KAN- Eski İçişleri Bakanlarından Hasan Fehmi Güneş, Lüleburgaz Belediyesi’nin davetlisi olarak Trakya’daki Işık Çalıştayı’na katılmak üzere 12 Nisan Cuma günü Lüleburgaz’a geldi.
Lüleburgaz’a gelişinde CHP İlçe Başkanı Turabi Kayan tarafından karşılanan Güneş ilk olarak parti binasına geçmek istedi. Beraberindekilerle birlikte Parti İlçe Binasına geçen Güneş burada partilerle sohbet etti. Köy Enstitüleri Toplantısı için Lüleburgaz’a geldiğini belirten Güneş, Türkiye gündemi üzerine yaptığı değerlendirmesinde “ Ülkemiz çok zor günlerden geçmektedir. 4+4’ler, padişahlık özentileri, başkanlık söylentileri, bunlar Osmanlı dönemine yönelişin planlamalarıdır. Siyasi iktidar kavgasından öte aydınlanma karşıtı saldırıları, bir karşı devrim saldırısıyla karşı karşıyayız. Ülkenin ve ulusun bütünlüğü söz konusudur. Bizler eğer Devrimciyiz diyorsak bunun gereklerini yerine getirmeli, birlikte mücadele vermeliyiz” dedi. CHP’li olarak gurur duymaları gerektiğini de belirten Güneş “ Biz herhangi bir siyasi parti değiliz. Avrupa ölçeğinde de özelliği olan özel bir partiyiz. Örgütlenmiş, ideolojisi olan ve 90 yıldır ayakta olan bir partiyiz. Yıllarca iktidar olan partilere bakıyoruz bugün hiçbiri yok, yok oldular. Neden? Çünkü onlar kurum olamadılar. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi CHP inkılâbın siyasi teşkilatı, devrimin siyasi örgütü olarak kurulmuş özel bir partidir. Sivas Kongresi bizim ilk Kurultayımız olmuştur. Lüleburgaz’a gelerek sizleri görebildiğim için mutluyum” dedi.
Belediye Başkanı Emin Halebak, İlçe Başkanı Turabi Kayan, Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu, Yavuz Altınorak ve partililerin katıldıkları sohbetin sonrasında eski bakan Güneş Parti Binasından ayrıldı.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek