“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 13 Nisan 2013, Cumartesi 09:32 tarihinde eklendi. 1863 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GÜÇ BİRLİĞİ

Özel Büyük Şimşek Koleji, Fatih Koleji’nin marka ve logo hakkını alarak güçlerini birleştirdi.
GÜÇ BİRLİĞİ  

Yapılan güç birliğini basın mensuplarına düzenlediği kahvaltılı toplantı ile duyuran Gaye Özel Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Ali Fışkın, Lüleburgaz halkının eğitim seviyesini yükseltmek istediklerini belirterek, “Çeşitli projelerimiz var. Yatırımlarımız olacak. Kız yurdu gibi projeler düşünüyoruz. Kazandığımızı eğitime yatırmak istiyoruz” dedi.
Ardından bir konuşma yapan Okul Müdürü Salim Kaplan da, “Gaye Özel Eğitim Öğretim Hizmetleri, İnş. Taah. Tur. San. Ve Tic. A.Ş.’ ye bağlı olarak 2004 yılından bu yana Özel Büyük Şimşek İlköğretim Okulu adıyla Kırklareli’ de eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmekteyiz. Bu süre içerisinde, ilimizin eğitim çıtasını yükseltme adına önemli başarılara imza atmanın haklı gururunu yaşadığımızı ifade etmek isterim. Yönetim kurulumuz, İstanbul merkezli Çağ Öğretim Hizmetleri A.Ş. ile yaptığı görüşmeler sonucu 01 Mart 2013 tarihinden itibaren “Fatih Koleji” logo ve marka adlarının alınmasına karar vermiştir. Şimşek Koleji’nin de Fatih Koleji ile birleşmesi sonucu 54 genel müdürlük ve 96 okul olarak hizmet verecek olan ülkemizin bu güzide eğitim kurumları sayesinde, Lüleburgaz’ın eğitimdeki nitelik ve kalite uygulamalarına takviye bir güç kazandıracağımıza inanıyoruz. Bugüne dek uluslararası yarışmalarda toplam 559 madalya alan Fatih Koleji’nin bu başarıları, ilçemiz öğrencilerinin gayretleri ile dünya çapında bir değer olmayı sürdürecektir. Kısacası; “ Türkiye adına dünyayla yarışmak için”  Fatih Koleji’yiz. Özel Lüleburgaz Fatih İlköğretim Kurumlarımız:  ana, ilk ve ortaokul olarak eğitimde söz sahibi olmak, yenilikçi bir anlayışla öğrencilerimize gerek yabancı dil eğitimi konusunda, gerek farkındalık oluşturma adına uygulayacağımız zenginleştirilmiş eğitim programlarıyla, mental aritmetik ve sosyal faaliyetlerle eğitimin bir yıldızı olarak Lüleburgaz semalarında her zaman parlamaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Daha sonra toplantıya katılan basın mensuplarına plaket verdi ve basın mensuplarıyla bir hatıra fotoğrafı çekildi. 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek