Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 17 Ekim 2023, Salı 09:10 tarihinde eklendi. 509 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Pazartesi Toplantısı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün 12.30 -13.30 saatleri arasında CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı binasında yapıldı.
CHP Pazartesi Toplantısı yapıldı  

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can, İlçe Eğitim Sekreteri Olcay Kaya ve CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu’nun yönettiği toplantıda söz alan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Al Can yaptığı konuşmada; “Bugün hepimiz üzgünü İlçe Sekreterimiz Halis Kocaoğlu’nun annesi vefat etti. O yüzden hepimiz üzgünüz. Dün vefat etti. Aynı gün Yozgat’a gönderildi.  Bunun dışında dün Marmara Yerel Yönetimler Çalıştayı vardı. İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız ile birlikte katıldık. Yerel yönetimlerle ilgili konular görüşüldü. Ulusal basından da takip etmişsinizdir. Bunun yanında biliyorsunuz İsrail, Gazze’ye savaş açtı. Biz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Kendi topraklarımız işgal edilmediği sürece savaş bir cinayettir.” Dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can’ın konuşmasının ardından söz alan CHP Kırklareli İl Başkanı Avukat Bora Terzi, Marmara Bölge Çalıştayı hakkında bilgi verdi.

Üyelerden gelen soruları da cevapladı. CHP İl Başkanı Bora Terzi, “Tüzük Kurultayımızda milletvekilleri, belediye başkanları için 3 dönem kuralı konulacak. Benim şahsi fikrim 3 dönem de uzun iki dönem kuralı konulmalı. Ben bunu kurultayda sunacağım” dedi.

Bora Terzi’nin ardından  sırası ile Fadıl Cansever, Olcay Kaya ve Hakan Dedeoğlu, birer konuşma yaptı.

Olcay Kaya, konuşmasında CHP Kırklareli İl Başkanlığı’nın yapıldığı kongreye gelmeyen partili makam sahiplerini eleştirerek, siz bulunduğunuz makamlara hangi partiden seçildiniz, hangi partiyi protesto ediyorsunuz” dedi.

Konuşmalarından ardından Pazartesi toplantısı sona erdi.

Pazartesi toplantısı sonra erdikten sonra söz alan Lüleburgazlı Mümin Dere, Lüleburgaz’ın İl olması gerektiğini belirterek bununla ilgili yaptığı çalışmaları anlattı.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek