Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 13 Nisan 2013, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 1091 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor Bayrampaşa maçının provasını yaptı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırklarelispor, 14 Nisan Pazar günü 8 Kasım Stadı’nda oynayacağı Bayrampaşa maçına hazırlanıyor.
Kırklarelispor Bayrampaşa maçının provasını yaptı  

Gökhan KAN- Maçın oynanacağı 8 Kasım Stadı’nda 11 Nisan Perşembe günü saat 16:00’da bir antrenman yapan Kırklarelispor, galibiyete odaklandı. Antrenmanların olumlu geçtiğini belirten Teknik Direktör Bilgin Erdem “ Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Bunu değerlendirip Bayrampaşa maçından galibiyet alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.
Antrenman bitiminde Kırklarelisporlu Futbolcular ve Teknik Heyet, Kurudere Köyü Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehdi Erginuğuzlu, Mali İşler Sorumlusu Ali Özbudak ve Kurucu Başkan Cemal Gökkuş tarafından ikram edilen baklavaları yiyerek enerji depoladılar.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek