Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 03 Ekim 2023, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 350 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da çalışmalar aralıksız devam ediyor

Lüleburgaz Belediyesi’nin kentin dört bir yanında yürüttüğü çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Altyapıdan asfalta kültürden kent estetiğine geniş bir alanda süren çalışmaları inceleyen Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
Lüleburgaz’da çalışmalar aralıksız devam ediyor  

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin kentin farklı noktalarında yürüttüğü çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Yapımına bir süre önce başlanan Durak Mahallesi Demirhattı Caddesi’ndeki yol yenileme çalışması aralıksız sürerken, Lüleburgaz Belediyesi’nin geçmişle gelecek arasında köprü kuracak önemli projelerinden biri olan Balkan Evi de yükseliyor.

Başkan Gerenli’den saha incelemesi

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli kentin farklı noktalarında ekiplerin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Durak Mahallesi Demirhattı Caddesi’nde devam eden yol yenileme çalışmalarını inceleyen Gerenli, Fen İşleri Müdürü Mehmet İbrikçi’den bilgiler aldı.

Lüleburgaz’da konforlu ve güvenli yollar yapmak için canla başla çalıştıklarını belirten Gerenli, Demirhattı Caddesi’nde de çalışmanın kısa süre içinde tamamlanacağını belirtti.

Balkan Evi’nde sona doğru

Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, İstasyon Caddesi’nde yapımı devam eden ve Lüleburgaz Belediyesi’nin geçmişle gelecek arasında köprü kuracak önemli projelerinden olan Balkan Evi’nde de incelemelerde bulundu.

Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Gerenli, Balkan Evi tamamlandığında bölgemizdeki Balkan mirasının gün yüzüne çıkarılacağını, göçmen kültürüne ait eski fotoğraf, vesika, evrak, kıyafet, mutfak gereçleri, tarım aletleri ve zanaat ekipmanlarının burada sergileneceğini söyledi.

Atıl alanlar yeşil alanlara dönüştürüldü

Tüm bunlarla birlikte, kent genelindeki atıl alanları birer birer kullanılabilir yeşil alanlara dönüştüren Lüleburgaz Belediyesi bir atıl alanı daha halkın kullanımına sunmaya hazırlanıyor.

Hürriyet Mahallesi Eski İstasyon Caddesi’nde bulunan atıl alanın halkın yararlanabileceği yeşil alana dönüştürülmesi için çalışmalar sürüyor.

Söz konusu alanda da incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, alanın en kısa sürede kullanıma açılacağını belirtti.

Yağız Doruk KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek