Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 02 Ekim 2023, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 774 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP KIRKLARELİ İL BAŞKAN ADAYI BORA TERZİ; “HEDEFİMİZ ÜYE BAZINDA ÖN SEÇİM YAPMAK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkan Adayı Avukat Bora Terzi, önceki gün CHP’li Lüleburgaz İl Genel Meclisi Üyesi Saygun Ersin ile birlikte Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret etti.
CHP KIRKLARELİ İL BAŞKAN ADAYI BORA TERZİ;  “HEDEFİMİZ ÜYE BAZINDA ÖN SEÇİM YAPMAK”  

Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Bora Terzi, Lüleburgaz başta olmak üzere Kırklareli  genelinde Belediye Başkan adaylarını, il genel meclisi adaylarını ve belediye meclis üyesi adaylarını üye bazında ön seçimle belirlemek için büyük bir istek olduğunu söyledi.

Kırklareli genelinde üye bazında ön seçim isteğinin önce Lüleburgaz’dan çıktığını sonrada da tüm Kırklareli geneline yayıldığını belirten CHP Kırklareli İl Başkan Adayı Avukat Bora Terzi; “ CHP Lüleburgaz İlçe Başkanımız Ali Can öğretmenimiz yola çıkarken üye bazında ön seçim hedefi ile yola çıktı. Ben ve ekibimin de isteği yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde Belediye Başkan adaylarımızın, il genel meclis üyesi adaylarımızın ve belediye meclis üyesi adaylarımızın üye bazında ön seçimle belirlenmesi.  Hatta bunun devam edip 2028 yılında yapılması beklenen Milletvekili Genel Seçimlerinde milletvekili adaylarının da üye bazında ön seçimle belirlenmesi.  Göreve geldiğimiz zaman başta Lüleburgaz olmak üzere Kırklareli genelinde belediye başkanlarımızı, il genel meclis üyelerimizi ve belediye meclis üyelerimizi üye bazında ön seçimle belirlemek” dedi.

Bora Terzi, Lüleburgaz ve Kırklareli genelinde ziyaretler yaptığını ve il delegelerinden olumlu tepkiler gördüğünü dile getirdi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek