Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 12 Eylül 2023, Salı 09:09 tarihinde eklendi. 215 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GERENLİ ÇOCUKLARIN İLKÖĞRETİM HAFTASI HEYECANINA ORTAK OLDU

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlköğretim Haftası açılış programı ve etkinliklere katıldı.
GERENLİ ÇOCUKLARIN İLKÖĞRETİM HAFTASI HEYECANINA ORTAK OLDU    

Sabah tören alanında Atatürk anıtına çelenk sunma ile başlayan etkinlikler, Bahçelievler İlkokulu’nda düzenlenen programla devam etti. Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, haftanın anlam ve önemine istinaden İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’e çiçek verdi.

Bahçelievler İlkokulu’nda düzenlenen programda çocukların eğitim öğretim hayatına adım attıkları bu günde heyecanlarına ortak olan Gerenli, tüm öğretmen ve öğrencilere başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diledi.

 Gerenli; “Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerine kaldıkları yerden devam etme zamanı geldi. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin İlköğretim Haftası ile 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılını kutluyorum” dedi. 

‘MİNİ MİNİ BİRLER’DEN GÖSTERİ

Bahçelievler İlkokulu’ndaki programda daha sonra protokol üyeleri eğitim-öğretime yeni başlayan birinci sınıf öğrencileri ziyaret edip, sohbet ettiler. 

Öğrencilerin gerçekleştirdiği halk oyunları ve çeşitli dans gösterilerinde ise heyecanları yüzlerinden okundu.

Yaren SEZEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek