Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 21 Ağustos 2023, Pazartesi 08:57 tarihinde eklendi. 409 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Demirköy CHP’de yeniden Mehmet Şenay seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Demirköy Olağan ilçe kongresi özel bir cafe de geçtiğimiz Cuma günü saat 11.00 de yapıldı.
Demirköy CHP’de yeniden Mehmet Şenay seçildi  

Kongre açılış konuşmasının  ardından divan oluşturuldu. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündemde yer alan diğer  maddelere geçildi.

CHP Demirköy ilçe kongresinde yer alan faaliyet raporunu ilçe başkanı Mehmet Şenay okudu. 

İlçe Başkanı tarafından sunulan  faaliyet raporunun okunmasının ardından hesap raporları okunması, görüşülmesi ve oylanması maddeleri okudu, tartışmaya açıldı ve raporlar  ayrı ayrı okundu ve ayrı ayrı oylanarak oybirliği ile ibra edildi.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste halinde yapılan seçimde İlçe Başkanı Mehmet Şenay yeniden delegelerin oylarıyla yeniden seçilerek güven tazeledi. 

CHP Demirköy ilçe  Kongresinde Mehmet Şenay yeniden ilçe Başkanı olarak seçilirken Yönetim Kurulu asil üyeliklerine ise,  Mehmet Altınel, Şerife Baydur, Erdinç Ceyhan, Erinç Dikmen, Oktay Edin, Berker Sayılgan, Fırat Sayın, Selahattin Uzel, İdris Yalçınkaya ve Adem Yetişir seçildi.
Yapılan seçimde İl delegeliklerine ise Volkan Direk, Oktay Edin, Bedri Gül, Tahir Işık, Tarık Sayılgan, Mehmet Şenay, Hüsamettin Ürek,  İdris Yalçınkaya seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi  Demirköy İlçe  Kongresi'ne CHP Kırklareli Milletvekilleri  Vecdi Gündoğdu ve  Fahri Özkan, CHP önceki dönem Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi  Emrah Aslan, İl Başkan Yardımcı Deniz Kılıç, İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık, Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Canberk Açık, İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç, CHP Kırklareli  İl Başkanı Gürcan Saatçı, Pınarhisar İlçe Başkanı Burak Akdeniz, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can, Pehlivanköy İlçe Başkanı Nil Nermin Demirel, Büyükmandıra eski Belediye Başkanı Sertaç Balyemez,  İl Başkanı Yardımcısı Alemşah Kayan da misafir olarak katıldı.

Sedat EVREN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek