Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 15 Ağustos 2023, Salı 08:57 tarihinde eklendi. 619 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SEÇİMİ ALİ CAN ÖĞRETMEN KAZANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Olağan Genel Kurul Toplantısı 13 Ağustos 2023 Pazar günü Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde (LYSA) yapıldı.
SEÇİMİ ALİ CAN ÖĞRETMEN KAZANDI  

Genel Kurul ‘da Divan Başkanlığı’nı CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan yaptı.

Toplantıda İlçe Başkan Adayı olarak seçime Kırmızı Liste ile giren Ali Can ve Beyaz Liste ile giren Zeki Akın yarıştı.

Seçim sonunda Ali Can, 242 oy, Zeki Akın 156 oy alırken 1 oy geçersiz sayıldı.

14 Hazirun’un katılmadığı seçim sonunda bir konuşma yapan Ali Can; “Önce eşime daha sonra ekip arkadaşlarıma, çok teşekkür ediyorum. Şimdi partimize güçlendirme zamanı dedi.

CHP 25, 26 VE 27. Dönem Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’da destek verdiği kırmızı liste kazandığı için seçim sonunda  büyük bir sevinç yaşadı.

CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu şöyle oluştu;

Asil Yönetim Kurulu; Önder Arda, Serbülent Avcı, Sevinç Ayan, Çilenay Deniz, Sevda Ersin, İsmail Gökçe, Ayberk Gölge, Fadıl Hindistan, Olcay Kaya, Zeynep Kıran, Halis Kocaoğlu, Selin Kolcu, Hakan Okan, Ergülent Sert, Vildan Sevüktekin, Okan Sucukçu, Yağız Ata Şenol, Hasan Şimşek, İlke Baran Yeşildağ, Seyran Yılmazoğlu.

Yedek Yönetim Kurulu; Münevver Ardagül, Ayberk Atalay, Emine Bahar, Mehmet Baldırlı, Ayşe Batu, İlker Çetin, İlhan Dinçer, Özgür Diyarbakır, Erinç Ersin, Yavuzcan Gökalp, Gökhan Güzel, Oğuz Karabacak, Oya Kaya, Ahmet Kesebir, Furkan Keser, Figen Özbay, İlkem Soyelçin, Arda Uğurlu, Dilay Uslu, Rıdvan Yörükçü.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek