Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 05 Ağustos 2023, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 532 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zeki Akın, İlçe Başkan adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin tanınmış simalarından Zeki Akın, 13 Ağustos 2023 Pazar günü yapılacak olan İlçe Başkanlığı seçimlerinden CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Adayı olduğunu açıkladı.
Zeki Akın, İlçe Başkan adaylığını açıkladı  

Zeki Akın’a CHP Kırklareli  Milletvekili Fahri Özkan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcıları Leyla Güncer ve Kemal Pektaş, CHP Lüleburgaz İlçe Genel Meclis Üyesi Erdin Kurt,  CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu, CHP Lüleburgaz önceki Dönem İl Başkanı Avukat Alaaddin Güncer’in de destek verdiği öğrenildi.

Bilindiği gibi Zeki Akın, 1999-2004  Dönemi’nde CHP’den Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeliği, 2007-2009 yılları arasında CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, 2019-2023 yılları arasında CHP Lüleburgaz İlçe  Genel  Meclis Üyeliği yaptı.

Zeki Akın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde de CHP Kırklareli Milletvekili Aday Adayı olmuştu.

Zeki Akın, seçimlere Beyaz Liste ile katılacağını söyledi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek