Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 02 Ağustos 2023, Çarşamba 09:09 tarihinde eklendi. 721 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ali Can öğretmen seçim çalışmalarına başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda delege seçimleri 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü başlamış, 23 Temmuz 2023 Pazar günü sona ermişti.
Ali Can öğretmen seçim çalışmalarına başladı  

Delege seçimlerden önce de CHP’nin mevut İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan  Emekli Öğretmen Ali Can, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na aday olduğu açıklamıştı.

Seçimlere kırmızı renkli delege listeleri ile katılan  CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Adayı Ali Can öğretmen  Lüleburgaz’ın bir çok mahallesinde de üstünlük sağlamıştı.

Delege seçimlerinin ardından CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Adayı Ali Can Öğretmen önceki akşam köy ziyaretleri ile seçim çalışmalarını başlattı.

Ekibi ile birlikte sırasıyla Oklalı,  Düğüncübaşı, Alacaoğlu ve Ovacık köylerini ziyaret eden Ali Can, köylerde büyük bir ilgi ile karşılandı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Adayı Ali Can, ilçe başkanlığı için destek istedi.

Seçim çalışmalarının bu hafta köylerde ve beldelerde, önümüzdeki hafta da Lüleburgaz Merkez’de bulunan mahallelerde süreceği öğrenildi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek