Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 29 Temmuz 2023, Cumartesi 09:19 tarihinde eklendi. 365 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP'DE DELEGE SEÇİM HEYECANI

14 Mayıs seçimlerinden sonra kurultay sürecini başlatan Cumhuriyet Halk Partisi’nde 3 Temmuz tarih itibariyle başlayan Kırklareli mahalle delege seçimlerinde merkez ilçede 4 mahalle delege seçimi yapıldı.
CHP'DE DELEGE SEÇİM HEYECANI  

CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından belirlenen mahalle delege seçimlerinin ilk günü Merkez İlçeye bağlı Üsküp, Kavaklı ve İnece Beldelerinde iseçimler yapılarak seçim startı verildi.

Kırklareli Merkez İlçe mahalle delege seçimlerinde Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını  delege seçimleri  öncesi açıklayan Av.Cevahir Cem Yarım beyaz liste ile seçime girerken Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve ekibinin yer aldığı Yeşil liste ile mahalle delege seçimlerinin 2. gününde Demirtaş,Atatürk,Bademlik,Karacaibrahim mahalleleri seçimleri  yapılarak ikinci gün    delege seçimleri tamamlandı .

Seçimin ikinci gününde 4 mahallede yapılan   delege seçimlerinde Demirtaş ve Bademlik mahallelerini Beyaz liste alırken Karacaibrahim mahallesi ile Atatürk mahalle seçimlerinin galibi Yeşil liste oldu.

CHP Merkez İlçe Başkanlığında Atatürk ve Demirtaş mahallesi seçimleri saat 15.00 te başlayıp 21.00  saatleri arasında partiye kayıtlı üyeler oy kullandı ve delegelerini seçti.

Demirtaş mahallesinde yapılan seçimlerde Beyaz liste 65 Yeşil Liste ise 55 0y aldı.Atatürk Mahallesi seçimlerdinde ise Yeşil Liste 37 Beyaz 23 oy alarak seçimler tamamlandı

AKM de yapılan seçimlerde  Karacaibrahim mahallesinde Yeşil liste 162 Beyaz liste 153, Bademlik mahallesinde de Beyaz 74 Yeşil liste ise 69 oy aldı.

CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından belirlenen ve 29 Temmuzda bitirilmesi açıklanan seçim takvimine göre partiye kayıtlı üyeler saat 15.00 ile 21.00 saatleri arasında  CHP Merkez İlçe Başkanlıığı tarafından belirlenen yer ve saatler arasında oylarını kullanabilecek.

CHP  üyelerinin çok fazla ilgi göstermediği seçimlerde katılımın hayli düşük olduğu gözlenirken bugünde İstasyon Kocahıdır, Cumhuriyet Akalar, Yayla ve Doğu mahalle delege seçimleri yapılacak

Sedat Evren

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek