Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 21 Temmuz 2023, Cuma 09:11 tarihinde eklendi. 260 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de mahalle delege seçimleri başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda mahalle delege seçimleri 19 Temmuz 2023 Çarşamba günü başlamıştı.
CHP’de mahalle delege seçimleri başladı  

Çarşamba günü yapılan seçimlerde 23 delgesi bulunan Atatürk Mahallesi’nde Kırmızı liste ile Mavi liste yarıştı. Kırmızı liste 35 oy farkla seçimi kazandı.

Lüleburgaz Merkez Atatürk Mahallesi; Ayşegül Acar,  Ruhi Akın, Osman Akyıldız,  Zafer Atalay,  Mehmet Baldırlı, Pınar Beliktay, İlker Çetin,  Şaban Dağdeviren,  Mine Eral,  Niyazi Ergin,  Gülcan Gündüz, Hafize Harman, Necmiye Hüseyin,  Habil Kızılcık, İlker Kocaoğlu,  Atilla Ordu,  Celal Öztürk,  Reyhan Salkım,  İlkem Soyelçin,  Cemal Çan,  Yağız Ata Şenol,  Ersoy Üresin ve Özgün Zengin Delege seçildi.

Tek liste halinde olan ve 17 delegesi bulunan Kocasinan Mahallesi’nde; Sevgi Arslan,  Emin Arslanpayi  Ayberk Atalay,  Tüley Benli,  Tunahan Çetin,  Saim Engin,  Murat Barış Gülay,  İrem Güven,  Reşit Kaçar,  Vasviye Kantürer,  Koray Lütfü Kozar,  Halis Kutlu,  Hikmet Meşe,  Furkan Özer,  Semra Paluza,  Aygün Taylan,  Fuat Varış delege seçildi.

Tek liste halinde olan ve 20 delegenin  bulunduğu bulunduğu Kurtuluş Mahallesi’nde  Nesrin Akıncı,   Sibel Aydın,  Berkay Ergeneli,  Latif Ersin,  Hürseyin Ertürk,  Ayfer Göktaş,  Ülker Akile Gülen,  Ceyhun İlhan, Hüseyin İşler, Kemal Hakan Istırman,  Hamza Kanık, Ercan Kaya, Mehmet Krut,  Mustafa Can Muntaş,  Sadettin Önder,  Recep Sönmez,  Hatice Meltem Tamer,  Naci Umur,  Ersin Varol ve Berrin Yavuz delege seçildi.

Tek liste halinde yapılan ve 12 delegenin  bulunduğu Gündoğu Mahallesi’nde Mahumure Açıkgöz, Ünal Açıkgöz, Seyran Akgöl,  Ferdi Bakıcı, Nüket Baldırlı, Oktay Çetin, Metin Dikbasan, Turgut Dinç,  Öemr Hasırcılar, Nejat Karagöbek, Naci Kayan ve Besim Tantur delege seçildi.

4 delegenin bulunduğu tek liste halinde yapılan Özerler Mahallesi seçimlerinde de Metin Aygut, Ertan Bayer, Ebru Hasırcılar ve Bekir Gülsün delege seçildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek