Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 15 Temmuz 2023, Cumartesi 09:17 tarihinde eklendi. 198 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP, SICAK-SOĞUK DİNLEMİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda delege seçimleri 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü başlamıştı.
CHP, SICAK-SOĞUK DİNLEMİYOR  

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde Pazartesi günü yapılan seçimlerde Lüleburgaz Merkez Sarmısaklı Mahallesi’nde  Faruk Örgücü, Lüleburgaz’a bağlı Seyitler köyünde Mıstık Öner,  Çengelli’de Haşim Boz,  Davutlu’da Kasım Ayaz,  Karamusul’da Hasan Hüseyin Pamuk, Oklalı’ da Vedat Nurtekin, Kayabeyli’de Yücel Üstün delege seçilmişti.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 11 Temmuz 2023 Salı günü yapılan seçimlerde de Lüleburgaz’a bağlı  Eskibedir’de Mustafa Erdinç,  Umurca’da Necmi Atay, Yenibedir’de Necmi Aktaş, Çiftlikköy’de  Aydın Yorulmaz ve Ünsal Güzel delege olmuştu.

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde 12 Temmuz 2023 Çarşamba günün akşamı yapılan delege seçimlerinde de Lüleburgaz’a bağlı Ayvalı köyünde  Nizamettin Dik, İsmail Gökçe ve Sezai Dik,  Çeşmekolu köyünde Kamber Dursun,  Sarıcaali köyünde  Fatih Tuncel, Seyfi Güden,  Kırıkköy’de  Bilal Candan, Ahmet Ergin,  Şaban Demirtaş,  Ramazan Tunca,  Semih Gün,  Hamtabat köyünde Ersoy Çağlar, Erdinç Varoğlu,  İmran Tülümen, Süleyman Tezcan delege seçilmişti.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’ndan 13 Temmuz 2023 Perşembe gününün akşamı yapılan delege seçimlerinde de Lüleburgaz’a bağlı Tatarköy’de Mustafa Kurt, Necdet Dilek,  Hasan Irmak,  Celaliye köyünde  Ayhan Balcı, Özgür Diyarbakırlı,  Zeki Gavaz, Hüseyin Gücen, Eskitaşlı köyünde  Şerafettin Tekdoğan, Hasan Engin ve Hayrettin Siner delege seçildi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek