Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 06 Nisan 2013, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 991 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sandık görevlileri çalışmalarını bitirdi

Kocasinan Mahallesi Sandık Görevlileri ve CHP’li gönüllüler mahalle çalışmaları ile ilgili olarak bir toplantı gerçekleştirdiler.
Sandık görevlileri çalışmalarını bitirdi  

Gökhan KAN- 4 Nisan Perşembe akşamı Trakya Lokali’nde düzenlenen toplantıda, yaklaşık bir ay süren çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunan partililer, çalışmaların sonuçlarının rapor halinde parti ilçe başkanlığına sunulacağını belirttiler.
Toplantıda konuşan Mustafa Tabak, çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederek “ Yapılan örnek çalışmada yaklaşık bir ay süren çalışmalarla arkadaşlarımız, ev ev kapı kapı gezerek Kocasinan Mahallesi’ndeki seçmenleri belirledikleri gibi aynı zamanda mahallenin de bir fotoğrafını çekmiş oldular. Bu güzel çalışma ile halkın ayağına yalnızca seçim zamanı gidilmediği de ortaya konmuştur. Mahalle halkının mevcut sorunları tespit edilmiş ve notlar alınmıştır. Böylesi uygulama ve çalışmalarla tabana inilmesinin partiye katkısı da ortadır. Çalışmaya katılan ve katkı sağlayan tüm ekibi kutuluyorum” dedi.
Toplantıda mahalle sakinlerinin yaşadıkları sıkıntılar ve sorunlar gözden geçirildi. Çalışma sonucunda ise mahallenin en büyük sıkıntısının çöp sorunu ve gürültü sorunu olduğu ortaya çıktı.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek