Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 17 Haziran 2023, Cumartesi 09:31 tarihinde eklendi. 408 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Komşudan Lüleburgaz’a ziyaret

Bulgaristan Topolovgrad Belediye Başkanı Bojin Bojinov ile Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’yi ziyaret etti.
Komşudan Lüleburgaz’a ziyaret  

Birtakım temaslarda bulunmak üzere  Lüleburgaz’da bulunan Bulgaristan Tolovgrad Belediye Başkanı Bojin Bojinov, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Büyükkarıştıran Belediye Başkan Yardımcısı  Erhan Ertürk ve AB proje ekibiyle birlikte Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’yi ziyaret etti.

 

 Ziyarette Lüleburgaz Belediyesi Meclis Üyesi ve Halkla İlişkiler ve Kültürel Etkinlikler Komisyon Başkanı Ertan Bayer,  Topolovgrad Halk Eğitim Merkezi Başkanı Trifon Lambov Topolovgrad Belediyesi Şehir Planlama Müdürü ve AB Projeleri Sorumlusu Krasimira Atanasova,, Sofya AB Projeleri Uzmanı Vanya Dimova, Sofya AB Projeleri Hazırlama Firma Yetkilisi Veseline Gospodinova, Trifon Lambov’un Lüleburgaz’da ki  aile dostları olan gönüllü tercümanlar Meliha –Rıdvan Yüce çifti de  da yer aldı.

 

Ziyaret sonrasında Başkan Gerenli, heyete Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’ni (LYSA) gezdirirken, nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

 

Topolovgrad Belediye Başkanı Bojin Bojinov da yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz Eylül ayında Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, ekibi ile birlikte Toplovgrad’a gelmiş ve tiyatro festivalimize katılarak bizi çok memnun etmişti. Bizim Toplovgrad Metodi Kiril  Komedi tiyatrosu da Ekim ayında Lüleburgaz’da sahne almıştı.  Bu tür kültürel ilişkiler bizleri çok memnun ediyor. Devam ettireceğiz” dedi.

 

Yağız Doruk KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek