Belediye Meclisi olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi
Engellilerin önüne bir engel daha
Burak Tunçkol’dan Azerbaycan Kültür Ateşesi’ne ziyaret
Bu haber 04 Nisan 2013, Perşembe 09:39 tarihinde eklendi. 998 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kahveci Esnafı için “Çözüm Paketi”

Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler Büfeciler Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri 26-30 Mart 2013 tarihleri arasında Ankara’da toplandı.
Kahveci Esnafı için “Çözüm Paketi”  

Gökhan KAN- Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler Büfeciler Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri 26-30 Mart 2013 tarihleri arasında Ankara’da toplanarak kahveci esnafının sorunlarının çözümü için oluşturulan paketi AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Menderes Türel, Dernekler Dairesi Başkanı Mustafa Yardımcı ve Esnaf Sicil Genel Müdürü AytekinYalçın’a sundu.

Federasyon Denetim Kurulu Üyesi ve Lüleburgaz Kahveciler Odası Başkanı Nazif Kıvılcım, kahveci esnafının sıkıntılarının çözümü için oluşturulan 26 maddelik paketin Ankara’da dile getirilerek Genel Başkan Murat Ağaoğlu, yardımcısı Resul Karataş, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin de katıldıklardı ziyaretlerde sunulduğunu belirtti.

Kıvılcım “ Esnafımızın en büyük sıkıntılarının yer aldığı çözüm önerilerinde Dernek ve Lokaller, KOSGEB Kredileri, Cafeler, Kahvelere kamera takılması gibi çok önemli maddeler yer alıyor.

Kırklareli il sınırlarında 550 adet Dernek varken Lokal sayısının ne kadar olduğu bilinmiyor. Bizler Dernek adı altında kurulan ve lokal gibi çalıştırılan yerlerin üyelerimiz vasıtası ile bizlere ve daha sonra da Ankara’ya bildirecek ve gerekli düzenlemelerin yapılmasını sağlayacağız. Bilindiği gibi kahveci Esnafı KOSKEB Kredilerinin dışında bırakılmıştı. Bunun giderilerek kahveci esnafının da bu destekten yararlanabilmesini sağlamak adına talepte bulunuldu. Benzer işyerlerinin yakın adreslerde açılmalarının önlenmesi ile ilgili bir talepte bulunduk. Böylece benzer iş yerleri yakın yakına açılamayacak ve zarar etmeleri önlenecektir. Bazı valiliklerce alınan karar gereği kahvehanelere kamera takma zorunluluğu getirilmesinin esnafımıza maddi yönden zarar vereceği ve müşteri kaybına neden olacağı belirtildi” dedi.

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek