Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 14 Haziran 2023, Çarşamba 09:31 tarihinde eklendi. 2804 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Seçimi 10 Eylül’de

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Örgütü haftalık toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Seçimi 10 Eylül’de  

12 Haziran 2023 Pazartesi günü gerçekleştirilen haftalık toplantıda CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz parti kongresi hakkında açıklamalarda bulundu.

Gündüz; “15 Haziran tarihi itibari ile delege seçimlerinde oy kullanacak üye listeleri askıya çıkacak ve 21 Haziran’a kadar askıda kalacak. 3 Temmuz’da delege seçimlerinin başlangıç tarihi, 30 Temmuz’da sona erecek. 5 Ağustos’ta ilçe kongrelerinin başlama tarihi o da 10 Eylül tarihinde sona erecek. 16 Eylül’de de il kongreleri başlayacak o da 10 Ekim’de sona erecek. 10 Ekim’den sonra genel merkezin belirleyeceği bir tarihte kurultay gerçekleşecek. Bizim bu dönem gönlümüzden geçen Temmuz ayı da olması sebebiyle herkesi haftalarca yormak değil kısa bir tarih aralığı belirleyip, bu tarih aralığında delege seçimlerini bitirmek. Parti binasında değil de bir salonda yapmayı planlıyoruz. 6-7 mahallenin aynı anda yapıldığı seçimlerle 3-4 gün gibi bir süre içerisinde mahalle seçimlerini bitirmek istiyoruz. Belki de bu artık yavaş yavaş gelenek haline gelir böylece hem işinden, hem zamanından kimse olmaz, hem de daha az tartışmalı bir süreç yaşarız. Kongre ile alakalı tarih net olmamakla beraber 10 Eylül son gün. Bunun da ufak bir sebebi var o tarihte yaklaşık 3 buçuk senedir biz görevde olacağız. Bu sene Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü ve 100’üncü yılda çelengi ben koymuş olacağım. 10 Eylül’de yeni gelen yönetime görevimizi teslim ederiz” diye konuştu.

Ertan Bayer

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek