Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 08 Haziran 2023, Perşembe 09:15 tarihinde eklendi. 347 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’DE KONGRE TAKVİMİ AÇIKLANDI

CHP’nin seçimler gerekçe gösterilerek ertelenen büyük kurultay sürecinin startı verildi. CHP Merkez Yürütme Kurulu’nda alınan karar uyarınca parti 6 Haziran itibariyle il ve ilçe kongre süreçlerini başlattı.
CHP’DE  KONGRE TAKVİMİ AÇIKLANDI  

CHP’nin takvimine göre 3 Temmuz ilçe delege seçimlerinin başlangıç tarihi olacak ve bu süreç 30 Temmuz’a kadar devam edecek. CHP 5 Ağustos’ta ise ilçe kongrelerinin startını verecek ve bu süreç de 10 Eylül’de tamamlanacak.

 

16 Eylül’de il kongreleri için başlangıç tarihi belirleyen CHP aldığı karar uyarınca 15 Ekim’e kadar bu sürecin tamamlanacağını belirtti. Olağan kurultay ise il kongrelerinin bitiminin ardından Parti Meclisi’nin belirleyeceği tarihte yapılacak. 

LÜLEBURGAZ’DA ŞİMDİLİK 4 ADAY VAR

CHP’den Kongre sürecinin açıklanmasının ardından heyecan da arttı. CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde şimdilik 4 ilçe başkan adayı bulunuyor.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz,   CHP Lüleburgaz Eski İlçe Başkanları’ndan Zeki Akın, CHP Lüleburgaz Eski İlçe Başkanı Özgür Kaya ile önceki seçimle ilçe başkan adayı olan Raşit Şişman’ın ilçe başkanlığı için aday olması bekleniyor.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek