Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 25 Mayıs 2023, Perşembe 09:15 tarihinde eklendi. 487 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fahri Özkan TBMM’ye kaydını yaptırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden Kırklareli 2. Sıra Milletvekili Adayı seçilen Lüleburgaz Esnaf Sanatkarları Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan, 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü Kırklareli’nden mazbatasını aldıktan sonra Ankara’ya hareket etti.
Fahri Özkan TBMM’ye kaydını yaptırdı  

Ankara’da 23 Mayıs 2023 Salı günü  CHP Genel Başkanı Yardımcısı ve Parti Sözcüsü olan CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak  ve CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ile buluşan Fahri Özkan, burada mazbatasını  teslim edip Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’ne Milletvekili kaydını  yaptırdı.

Fahri Özkan 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü (dün) de 55 yaşını geride bıraktığı doğum günün de CHP Kırklareli Milletvekili olarak kutladıktan sonra Karaman’a giderek  Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için çalışmaya başladı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek