Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 03 Nisan 2013, Çarşamba 09:17 tarihinde eklendi. 3271 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şafak Etike’den basın açıklaması

CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun TBMM’de 22. ve 24. Dönem danışmanı olarak görev yapan Şafak Etike, Abant İzzet Baysal Ünüversitesi’ne Araştırma Görevlisi olarak atandı.
Şafak Etike’den basın açıklaması  

Etike görev yaptığı süre içerisinde Kırklareli halkını tanımaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
İşte Kesimoğlu’nın danışmanı Şafak Etike’nin yaptığı basın açıklaması “CHP Kırklareli Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Sayın Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun TBMM'de görev yaptığı 22. ve 24. Dönemde toplam 4 yıl danışmanlığı görevini sürdürdüm. İnandığı doğruları savunduğu ve "koltuk uğruna" çizgisinden asla ödün vermediği için Parlamento dışında kaldığı süre boyunca da kendisiyle iletişimimiz hiç kopmadı. Ancak geçtiğimiz günlerde Abant İzzet Baysal Üniversitesine Araştırma Görevlisi olarak atandığım için, bugüne dek gururla sürdürdüğüm görevimden ayrılmış bulunmaktayım.
Siyasetin içinde bu kadar dürüst ve saygın kalmayı becerebilen, kendi çıkarlarının değil, halkının ve ülkenin çıkarlarının peşinden hiç eğilip bükülmeden koşan, karşısındaki tüm insanlarla sevgi ve saygı çerçevesinde ilişkiler kuran Sayın Kesimoğlu ile çalışmış olmaktan her zaman büyük mutluluk ve onur duydum. Kendisinin hem siyaset hem de hayat için bana çok şeyler öğretmiş değerli bir büyüğüm, değerli bir ağabeyim olarak benim ve tüm ailem için yerinin hayatımız boyunca baki olmasını diliyor ve umuyorum. Kırklareli'yi ve Kırklareli'nin güzel insanlarını da yine Sayın Kesimoğlu'nun sayesinde tanımış olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kırklareli ve Kırklareli halkının çağdaşlığı, insan sevgisi, içtenliği ve mücadeleci yönleri benim hayatımda her zaman özel bir yer tutacaktır. Tanıştığımız günden bu yana, bana çok şey öğreten ve tüm tavırlarıyla örnek olan Sayın Kesimoğlu'na sizin aracılığınızla bir kez daha teşekkür ediyorum.  Bugüne kadar birlikte çalıştığımız siz sayın basın mensuplarına da, Kırklareli halkının bilgilendirilebilmesi, gerçekleri öğrenebilmesi adına yapmış olduğunuz çalışmalar çerçevesinde bizlerin çalışmalarına göstermiş olduğunuz ilgi için de teşekkür ediyor, göreve başlamış olan yeni danışman arkadaşımız Sibel Koç Güven'le de çalışmalarınızı aynı şekilde sürdüreceğinize olan inancımla selam ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek