“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 02 Nisan 2013, Salı 09:09 tarihinde eklendi. 1736 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Düvenciler’de meslek tanıtımı

Düvenciler’de meslek tanıtımı
Gökhan KAN- Düvenciler Anadolu Lisesi,son sınıf öğrencilerine meslek tanıtımı yaptı.
1 Nisan Pazartesi günü okulda gerçekleştirdiği etkinlik ile son sınıf öğrencilerine meslek tanıtımı yaptı.
Okulun daveti üzerine mesleklerinde başarılı olan üç isim öğrenciler ile bir araya geldikleri toplantıda mesleklerini tanıtarak öğrencilere ışık tuttular.
Mesleklerini tanıtan isimler arasında Avukat Koray Şentürk, Dr. Ferhat Gega ve Mimar Abidin Yıldız mesleklerini tanıtıp öğrencilerin sorularını cevaplandırdılar. Üç isimin de ortak vardığı kanı “ Para kazanmak ikinci sırada olmalı ve meslek seçiminde önce mutlu olunacak meslek seçilmelidir” oldu.
Okul Müdürü Nihat Güder, düzenledikleri meslek tanıtımı etkinliği ile son sınıf öğrencilerinin meslek seçiminde karar vermelerine yardımcı olmayı amaçladıklarını belirtti.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek