Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 08 Mayıs 2023, Pazartesi 09:08 tarihinde eklendi. 322 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fahri Özkan, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli 2. Sıra Milletvekili Adayı Fahri Özkan, seçim çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.
Fahri Özkan, seçim çalışmalarını sürdürüyor  

Geçtiğimiz hafta  başında Babaeski,  Kofçaz ve Kırklareli Merkez’de seçim çalışmalarını sürdüren Fahri Özkan, hafta sonunda Lüleburgaz Merkez ve beldelerinde seçim çalışmalarını devam ettirdi.

CHP Kırklareli Milletvekili Adayı Fahri Özkan’a eşi Ayşegül Özkan, CHP  Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz,  CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi İlhami Zafer Girgin,  CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve bazı parti üyeleri eşlik etti.

CHP Kırklareli Milletvekili Adayı Fahri Özkan yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı olarak 2003 yılından bugüne kadar Lüleburgaz’a nasılki tarafsız bir şekilde hizmet etmişsem, milletvekili olduğumda  da öyle hizmet edeceğim” dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek