Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 01 Nisan 2013, Pazartesi 08:41 tarihinde eklendi. 12070 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Harun’un babası da geldi

Harun’un babası da geldi
Ertan BAYER-Trakya Kalkanma Ajansı ile Lüleburgaz Uçan Eller Kültür ve Sanat Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği 5. Uluslar arası Trakya Kukla Festivali, ulusal ve uluslar arası bir çok oyuncuyu da Lüleburgaz’a getirdi.
Star Tv’de 15 günde bir her Cuma yayınlanan Behzat Ç. Dizisinin oyuncularından Mehmet Nurkut İlhan’da görevli olarak Lüleburgaz’a geldi.
ASTEJ Genel Sekreteri ve Tiyatro Çes Oyuncusu olan Mehmet Nurkut İlhan, halen Behzat Ç. Dizisnde Fatih Artman’ın canlandırdığı karekteri Harun Sinanoğlu’nun babası rolünde seyirci karşına çıkıyor.
Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Behzat Ç. Dizisinin çekimleri nedeniyle festivale katılan Mehmet Nurkut İlhan, “festival nedeniyle bir süre Lüleburgaz Ezgi Resort Otel2de konaklayacak.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek