Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 28 Nisan 2023, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 289 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kesimoğlu; “Türkiye’nin yeni bir başlangıca ihtiyacı var”

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, partisinin seçim ofislerinin açılışında, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. CHP’nin, gelecek nesillerin en önemli güvencesi olduğunu belirten Kesimoğlu, karanlığı kendi elleriyle yıkacaklarını ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı’nda, Türkiye’yi yeni bir aydınlığa ulaştıracaklarını söyledi. Kesimoğlu, Kırklareli merkez, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerindeki coşkulu açılışlarda birleşerek kazanacaklarını vurguladı.
Kesimoğlu; “Türkiye’nin yeni bir başlangıca ihtiyacı var”  

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kırklareli merkez, Lüleburgaz ve Babaeski seçim ofislerinin açılışı, 23 Nisan tarihinde önemli mesajların verildiği konuşmalarla gerçekleşti.  Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, açılışlarda yaptığı açıklamalar ile sadece Kırklareli’ye değil, tüm Türkiye’ye seslendi.

CHP, laikliğin ve geleceğin güvencesidir

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, karanlığın en koyu noktasında, ülke insanlarına umut, ışık ve aydınlık yarattığını dile getiren Kesimoğlu; “CHP, hukuk devletinin ayaklar altına alınmak istendiği bir dönemde hukukun üstünlüğünü savunmuştur. İnsan haklarına her zaman evrensel doğrultuda yaklaşmıştır. Laikliğin ve gelecek nesillerin güvencesi olmuştur” dedi.

“Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir” sözünün mevcut iktidar tarafından ayaklar altına alındığını belirten Kesimoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

14 Mayıs akşamı 3 milletvekili çıkaracağız

“Artık bu iktidarın vadesi doldu. Tünelin sonuna geldik. Karanlığı kendi ellerimizle yıkacağız. Mustafa Kemal’in hedef gösterdiği çağdaş uygarlığa, o aydınlık Türkiye’ye hep birlikte ulaşacağız. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman değişimin ve gelişimin önderi olmuş bir partidir. Her zaman örnek olmuş bir partidir. Kırklareli, yapılan seçimlerde, alınan sonuçlarda her zaman CHP’nin yüz akı olmuş bir şehirdir. Ben inanıyorum. Sizin de inanmanızı istiyorum. Bu seçim ofisinden 14 Mayıs akşamı 3 milletvekili çıkaracağız. Ayrıca Türkiye’deki bu tek adam rejimini ortadan kaldıracak, güçlü, güçlendirilmiş parlamenter demokratik sistemi bu ülkeye armağan edecek olan sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Millet İttifakı’nın paydaşlarıyla birlikte en tepeye taşıyacağız. Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ne. Saraya değil. Çünkü Cumhuriyet orada ilan edildi. Cumhuriyet’in kazanımları hep orada planlandı. Orada hayata geçirildi.”

Bu kazanımları yok etmeye çalışan anlayışın artık sona geldiğini vurgulayan Kesimoğlu; “Saraylar saltanatlar yıkıldı. Cumhuriyet ile yönetiliyoruz. Hepimiz demokrasi aşığıyız. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız” diye konuştu.

15 Mayıs’ta çifte bayram yaşayacağız

14 Mayıs seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını söyleyen Kesimoğlu, bataklığın merkezine doğru giden bir ülkede karamsar bir biçimde hayata tutunmaya çalıştıklarını kaydederek; “Ama refah ve mutluluk içerisinde, başarıyla, güvenle bir ortaklıkta buluşmak için mücadele ediyoruz. Bu seçim ona ulaşacağımız, hep birlikte bunu gerçekleştireceğimiz ve bu ülkeye güzellikleri armağan edeceğimiz bir seçim olacak. Türkiye’nin yeni bir başlangıca ihtiyacı var. Ekonomik, sosyal, siyasal anlamda gerçekten krizin en dorukta olduğu günler yaşıyoruz. Ama bitiyor. 14 Mayıs bizim için bir arife günü. 15 Mayıs ise bayramların en güzelini yaşayacağız. Çifte bayram yaşayacağız. Hem Kırklareli’nden 3 milletvekili çıkarmanın, hem de Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ne ‘Geliyor gelmekte olan. Ben Kemal, geliyorum’ diyen sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu taşıyacağız. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Her şey çok güzel olacak” dedi.

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek