Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 26 Nisan 2023, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 472 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’nin seçim koordinasyon merkezi açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçim bürosu 23 Nisan 2023 Pazar günü saat 17.00’de Kocasinan Mahallesi Çakmak Sokak Ahmet Azman Çarşısı karşısında açıldı.
CHP’nin seçim koordinasyon merkezi açıldı  

CHP’nin seçim koordinasyon merkezi açılışına Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHP Kırklareli İl Başkanı Gürcan Saatçi, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz, CHP milletvekili adayları Fahri Özkan, Hatice Gül Bingöl, İYİ Parti milletvekili adayı Sibel Pişkin, ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

‘’Türkiye’de İktidar Olacağız’’

Seçim bürosu açılışında konuşma gerçekleştiren CHP İlçe Başkanı Devrim Gündüz; ‘’Nasıl ki cumhuriyetin ilk yılı bir Kemal ile şahlanmıştı, 20 yıldır ülkeyi yöneten iktidara karşı gerekli dersi vererek ikinci yüzyılda ikinci bir Kemal ile şahlanışımız yeniden başlayacak. 1923 ruhu ile bu ülkeyi ayağa kaldıracak olan sizlersiniz. Bizlere önemli bir görev düşüyor. 14 Mayıs günü bir oy Kemal’e, bir oy CHP’ye diyerek o gece Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı, Kırklareli’nde 3-0 yapacağız. Türkiye’de iktidar olacağız’’ dedi.

‘’Keşke Sandığa Gitseydik Diyeceğiz’’

CHP Kırklareli 2’inci Sıra Milletvekili Aday Fahri Özkan; ‘’ Fakiri yok sayan, işçiyi yok sayan, demokrasiyi yok sayanları artık göndereceğiz. 14 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapıyor muyuz? Kırklareli’de 3-0 yapıyor muyuz? 14 Mayıs’ta herkesi sandığa götürelim. Evlerimizde oturup oy kullanmaktan çekinirsek, inanın kurtulamayacağız. Hala aynı iş devam edecek. Bu sefer ‘Keşke sandığa gitseydik’ diyeceğiz. Keşke dememek için eşimizi, dostumuzu da yanımızda götürelim. O sandıkları CHP ile patlatalım. CHP’nin iktidarını hep beraber yaşayalım’’ diyerek ifade etti.

Yağız Doruk KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek