Lüleburgaz motifleri sergisi açıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu’dan Altıyol’a ziyaret
Aziz Yıldırım’a Lüleburgaz’da coşkulu karşılama
Bu haber 25 Nisan 2023, Salı 09:31 tarihinde eklendi. 505 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor:4 – Pazarspor: 0

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’inci Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Weecoins Kırklarelispor Pazarspor ile karşılaştı.
Kırklarelispor:4 – Pazarspor: 0  

23 Nisan 2023 Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadı’nda saat 15.00’te başlayan müsabakada hakem olarak Ömer Faruk Gültekin, Oğuzhan Koca Çoban, Recep Gündüz ve Birkan Altındaş maçı yönetti.

Müsabaka Weecoins Kırklarelispor’un 4-0 skoru ile galibiyetle sonuçlandı.

Kırklarelispor’un güncel puan durumu ise şu şekilde; oynadığı 34 maçta 10 galibiyete, 14 beraberliğe ve 10 mağlubiyete sahip.34 gol attı, 28 gol yedi. Averajı 6 olurken 44 puanla 11’inci sırada yer aldı.

MAÇTAN NOTLAR

Maçta atılan goller sırasıyla şu şekilde oldu; Dakika 44’te Uğur Aygören, dakika 64’te Oğuzhan Efe Yılmaz, dakika 66’da Ümit Can Tokcu, dakika 80’de Ender Aygören.

Kırklarelispor’un ilk 11’i; Erkam Mecit Erginsoy, Sinan Akgöl, Necmican Cebeci, Burak Albayrak, Uğur Aygören, Oğuzhan Efe Yılmaz, Hasan Emre Yeşilyurt, Semih Üstün, Enes İslam İlkin, Hüseyin Eray Karataş ve Muzaffer Kahrıman tarafından oluştu.

Pazarspor’un ilk 11’inde ise; Doğukan Özkan, Hamza Kaya, Onur Kızıltaş, Burak Avşar, Korhan Güler, Ahmet Karataş, Ömer Faruk Çalışkan, Sercan Besler, Metin Güler, Bedirhan Özyurt ve Emrullah Ertuş yer aldı.

Yağız Doruk KAYA

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek