Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 24 Nisan 2023, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 475 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor deplasmanda berabere kaldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’inci Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Weecoins Kırklarelispor, geçen hafta rakibi Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı.
Kırklarelispor deplasmanda berabere kaldı  

Müsabaka 19 Nisan 2023 Çarşamba günü Ankara Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda yapıldı.

Maçta hakem olarak Adem Cinek, Bülent Korkmaz, Zafer Gayretli ve Yakup Bakır görev aldı.

MAÇTAN NOTLAR

Müsabakanın 28’inci dakikasında Weecoins Kırklarelispor oyuncusu Muzaffer Kahrıman ilk gol sahibioldu.

85’inci dakikada Etimesgut Belediyespor oyuncusu Muhammet Beşir meşin topu ağlara göndererek maç skorunu berabere yaptı.

Weecoins Kırklarelispor’un ilk 11’i; Mehmet Cinpir, Uğur Aygören, Necmican Cebeci, Burak Albayrak, Canberk Ömer Özdemir, Taşkın Kartal, Semih Üstün, Hasan Emre Yeşilyurt, Hüseyin Eray Karataş, Enes İslam İlkin ve Muzaffer Kahrıman tarafından oluştu.

Etimesgut Belediyespor’un ilk 11’inde ise; Abdulaziz Demircan, İsmail Güner, Furkan Polat, Fatih Cerlek, Mehmet Sıddık İstemi, Furkan Şeker, Fatih Somuncu, Talha Özler, Aykut Civelek, Turan Yılmaz ve Muhammet Beşir yer aldı.

Yağız Doruk KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek