Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 24 Nisan 2023, Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi. 238 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

23 Nisan’da Çocuklar Başkan Oldu

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu öğrencilerine devretti.
23 Nisan’da Çocuklar Başkan Oldu  

Ardından Başkan Gerenli, Bulgaristan ve Kazakistan’dan gelen çocuklar ile belediye binası önünde buluştu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gerenli; ‘’Bugün, halkın makamı olan belediye başkanlığı ile başkan yardımcılıklarını Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu öğrencilerimize devrettik. Her biri pırıl pırıl fikirlerle dolu olan çocuklarımız, aydınlık yarınlara olan inancımızı bir kez daha tazeledi. 32’inci Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği için kentimize gelen konuklarımızla bir araya geldik. Her şeyin sevgiyle başladığı Lüleburgazımıza hoş geldiniz çocuklar’’ ifadelerini kullandı.

Yağız Doruk KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek