Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 15 Nisan 2023, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 391 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“ Sarayın iktidarı yıkılıyor halkın iktidarı geliyor…”

CHP Kırklareli Milletvekili ve aynı zaman CHP Kırklareli 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Vecdi Günodoğdu yaptığı açıklamada: “Sarayın iktidarı yıkılıyor, halkın iktidarı geliyor” dedi.
 “ Sarayın iktidarı yıkılıyor halkın iktidarı geliyor…”  

Vecdi Gündoğdu yaptığı açıklamada; “Seçim tarihinin kesinleşmesinin ve 27. dönem TBMM çalışmalarının son bulmasının ardından yeni dönem çalışmalarımıza Kırklareli’mizde başladık.

20 yıldır AKP ve MHP yönetimlerinin ülkemizi sürüklediği karanlık tablodan, fakirlikten yoksulluktan ve adaletsizlikten çıkış için

Kırklareli’nde 3- 0 'A GİDEN iktidar yolculuğumuz başladı.

Bu doğrultuda;

10.04.2023 pazartesi günü Lüleburgaz’da Aşkiye Neşet Çal Salonu'nda CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı'mızın Olağan Halk Toplantısı'na 3 Milletvekili Adayı birlikte katılarak çalışmalarımıza başladık, partililerimiz ve vatandaşlarımızla bir araya geldik.

12.04.2023 Çarşamba ise Atatürk Kültür Merkezi'nde CHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı'mızın Haftalık Olağan Halk Toplantısı'na katıldık.

Aynı gün 3 Milletvekili Adayı ve örgütümüzle birlikte İNECE beldemizi, akşam ise iftar sonrası KAVAKLI beldemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın sorunları dinledik, dertlerine ortak olduk, CHP iktidarında çözüm önerilerimizi anlattık.

Artık ayrışma değil, kucaklaşma hâkim olacak.

Sana söz yine baharlar gelecek.

Tarihi 14 Mayıs seçimi;

 Saray iktidarı” diyenlerle, “Halkın iktidarı” diyenler arasında geçecektir.

Çözüm,

CHP’nin etkin olduğu güçlü Meclis,

Çözüm,

Milletin Sesi Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı.” Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek