Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 12 Nisan 2023, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 412 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

‘’ADAY BEN DEĞİLİM, ADAY HEPİMİZİZ’’

Lüleburgaz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı’nın 10 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 12.30’da Lüleburgaz Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde gerçekleştirdiği toplantıda ikinci sırada yer alan Milletvekili Adayı Fahri Özkan açıklamalarda bulundu.
‘’ADAY BEN DEĞİLİM, ADAY HEPİMİZİZ’’  

Toplantı öncesinde Fahri Özkan sevenleri ile birlikte Lüleburgaz Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi önünden Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’ne yaklaşık 250 kişi ile yürüyüş gerçekleştirdi.

Fahri Özkan; ‘’Değerli arkadaşlar, gün birlik olma günüdür. Yeni bir başlangıç için, beraber ve birlikte bütün sıkıntıları aşalım istiyorum. Gün Cumhuriyete ve ülkeye sahip çıkma günüdür. Öfke, nefret, kin ile değil. Barış, huzur, inanç günüdür. Sizlerden aldığım güçle buradayım. Tecrübemle, çalışkanlığım ile göreve hazırım. Ben gönülleri kazanmaya, kaygıları gidermeye, korkuları aşmaya, küskünleri barıştırmaya varım arkadaşlar. Kimsenin dayanacak gücü kalmadığını görüyoruz. Aday ben değilim, aday hepimiziz. Durmadan çalışmak için başlıyoruz. Sayın Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmaya hazır mıyız arkadaşlar, gece gündüz çalışacağız. Dokunmadık el, sıkılmadık el bırakmayacağız. Hepinize destekleriniz için teşekkür ediyorum, birlikte güçlüyüz, beraber yürüyeceğiz’’ dedi.

Yağız Doruk KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek